Mam isti "problem", samo da zdaj več ni problem... ker večini tipov to baje res ustreza (dvigne ego)... Pa tut njim je lažje pol, lepš drsi Čeprav sem dobila ravno zadnjič komentar (po noro dobrem sexu) da je moker do kolen xD
Em, vonj je odvisen pa malo od fizioloških procesov ženske, v veliki meri pa od higiene... Jaz vedno nosim robčke za intimno nego s sabo, ker itak je logično da čez dan gremo na WC in urin tut pusti svoj "delež"... Z robčki pa skočiš na WC in je problem rešen ( al pa pod tuš, sam tam pa itak svojga s sabo vzaneš )
sama sem ob začetku zveze tud bla kar hitro mokra spodaj...in ko sem bila na pregledu pri ginekologu mi je rekel da sam vidi da imam malo preveč vlažno nožnico. dal mi je ene svečke za zmanjšanje te vlažnosti...po 2 rundah jemanja teh svečk pa se mi je vlažnost kar precej zmanjšala...zdaj pa sem praktično čisto suha se mi zdi da bi 1 runda bla čist dovol...je pa se morda tud vse skupaj malo umirilo ker sem zdaj tud 4 leta starejša...
drugač pa nama obema s fantom ni všeč da sem spodaj čisto suha zdaj...še posebej ne pred seksom...nama pa obema pol odgovarja ta suhost med seksom saj oba veliko bolj čutiva drug drugega mi je tud že fant rekel velikokrat da mu med seksom ta suhost ful paše...tak da mislim da ima vse svoje prednosti in slabosti
*¤* It''s the little things that drives me crazy *¤*
hudič je če si preveč mokr ja, pol je pa do kolen jz to tko rešm da pol umes mau pobrišeš z robčkom zunanjost, sam šezmeri, notranjost je notranjost..kva čš če pa sede k sam satan
Hja, jz mam oba problema hkrati in vse je odvisno od menstruacijskega cikla. Ko sem v ovulaciji, sem po defoltu mokra nonstop, a je tip zraven, al ga ni, a čakam v vrsti v štacuni, nima veze... Tik, tik pred menstro pa imam zelo, zelo velik problem, ker se nikakor ne morem navlažit. In to se mi zdi večji problem od tega, da teče od tebe, ker je pač težko tipom razlagat, da ni problem v tem, da si ne bi želela, da ti ni do seksa... pa nerdno mi je pol lubrikant prvlečt ven. Zelo nerodno...je še pri kateri podobno?
ja jaz sem z svojo muco glejo film pa to pa tak malo mi je roka zasla dol pa malo samo sem jo začel mrdat ko z slapa je prteklo bla je masna pr levi nogi dol teklo ha ha film je biu ze na pauzi mi2 pa hopa cupa
Punce, js mam redne odnose že skoraj 2 leti zdj pa mam tut probleme z vlažnostjo nožnice..Prvo sm mislila da je nekaj v moji glavi, da se ne morem vzburit, sam kasneje ugotoviš da si lahko popolnoma sproščen in vzburjen in še vedno ni neke ful vlažnosti.Sam js sem se s tem pogovorila z ginekologom in je rekel da je suha nožmica prvi znak ponavljajočega vnetja ali kakšnih glivičnih obolenj, ki imamjo lahko za simpom samo malce drugečen in povečan izcedek.Torej priporočam tistim, ki se vam to redno oz. vedno dogaja(suhost nožnice) da se posvetujete s svojim ginekologom..
Drugače pa lubrikant pa je zadeva rešena.pa še blow-job je veliko boljši, sam ima njegov korenjak okus pa česnjah, bananah...