Liefde napisal/-a:Čaki mal evva...zdej se bom obnašala JST kot kakšna kmetica in ti mi boš verjela...
Kako pa veš kdo je kmet kdo pa ni!?
Pismo, a ti se res imaš za princes, al kaj! Če bi živela na kmetiji bi drugač pisala!
Sorry bom kar direkt! Take osebe kot si ti pa mi sploh niso všeč, osebe katere se imajo za NAJ NAJ...in katere presojajo človeka po načinu življenja!!
Prosim, da me ne napadaš, to je samo forum, kjer si različni

ljudje izmejujemo mnenja...če si narobe razlagaš moje poste, je to tvoj problem, jaz sem napisala, da so kmečki fantje čist ok, meni pa pač enostavno ne potegnejo - v tem smislu, da bi jih imela za partnerja, pa če ti je to všeč al pa ne.
Zdej kakšno je pa tvoje mnenje o meni...je tud tvoj problem, ne rabim virtualnih kolegic...tu sem zato, da ko mi je dolgčas, preberm kako mnenje, povem svojega itd., drugače sem pa raje zunaj s pravimi prijatelji. Problem določenih ljudi na tem forumu je, da enostavno ne znajo sprejemat mnenja, ki je različno od njihovega in potem samo iščejo kreg!

. Ne mislim se zagovarjat zato, ker sem povedala svoje mnenje, ker smo v svobodni državi in imam to pravico, ti pa v tej isti svobodni državi nimaš pravice, da me na podlagi tega, da sem izrazila svoje mnenje napadaš!
Tako da prosim, da se vrneš na temo.