kouk sm js zasledila, so punce nesle paket na pošto in nakatere niso dale priporočenega, pa je vseeno prispelo.. je pa res, da se je dosti daril baje polomlo (koliko sm brala lansko temo...)
^^Jaz sem lani poslala kar navadno, pa je moje darilo prispelo na pravi naslov Ja pomoje je malo problem pri kakšnih zadevah, ki se res lahko polomijo, ker kakor vem na pošti ravno ne pazijo na take stvari
Seveda ne, bolje da je zaščiteno kot pa lepo zavito in polomljeno. Drugače pa ja, zaščitna ovojnica (z mehurčki) se kupi na vseh poštah. V več velikostih.
Kuverte z mehurčki majo tudi v Mullerju in v raznih papirnicah. Če se ne motim ti jo na pošti duplo zaračunajo.
Aja, pa jaz sem lani po navadni pošti poslala in je normalno prispelo.
flesherka_ napisal/-a:jas vas ne razumem zakaj želite neko ful število prijavljenih... bolše da je 5 takih ki so resni, kot pa 60, pa jih pol 10 ne pošlje darila...
Se strinjam. Sem proti podaljsevanju - taki kot je *mala* ki se v enem mescu niso mogl odloct, se tudi v dodatnem dnevu ali dveh ne bodo. Taka "nasilna" rekrutacija se mi zdi cist brezvezna, sovrazim pop up-e in fantje za tole nimajo cajta. In firbcna sem.
Se strinjam..nakoncu bomo dobil sam kake podobne lanskoletnim, ki darila pošiljajo naprej ali pa sploh ne. + JZ HOČM ŽE ZVEDT KOGA MAAM
Jaz se tudi strinjam s tem, da naj prvotni datum velja, pa kolikor nas bo prijavljenih do takrat pač nas bo in tudi če je številka malo manjša kot lansko leto.