Date Rape Drug

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Uf, zdejle sm se prou spomnila, kako mi je mami včasih vsakič, ko sem šla ven, pridigala, da nej pazim na pijačo. Pridige so se nehale, ble učinkovite, ker pijače od kr enga osebka ne bi vzela. Če se že kej časti, se gre pa itak skp k šanku iskat.

Edin nazadnje, k sm bla uzuni, sm pila neki, kar sm dobla od nepoznanga človeka, sam je tipo pil iz istega kozarca, tko da je blo očitno, da je stvar okej, drug free. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

<a :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Sep. 2010 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

če se mene praša, loh pa hitr kšna kolegica al pa 2 kam zgineta...recimo tak scenarij, da eni kej rata slabo, pride mim en tip,pa reče a greš na zrak,pa gre še druga kolegica zravn..in kaj bo ena omamljena baba ter ena pijana baba prot decu..NČ ne morš :S že če je ženska pijana, pa jo tip hoče posilt..nemorš nč..če on hoče, to dobi..edin da maš srečo, pa si v taki situaciji k kdo to vidi..čeprou se žau tko dogaja po svetu, da noben noče met opravka s stvarmi,ker potem pa lohka sam najebeš in se ljudje raj ognejo temu da so kej vidl.
al pa da 2 dobita to v pijačo,gresta na wc, umes ju ustav ta tip k jima je to podtaknu, grejo kamrkol pač grejo, kolegice so itk pomirjene, kao sej mata družbo, vrjetn sta na wcju, bruhata, karkoli, če poznaš tega tipa k to nardi, si še bl pomirjen, ker si mislš, pa še tipa mata za varnost, in une denasajo v miru naprej, ne vedoč kaj se bo/lahko zgodi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Če se mene praša, so pa to v moji družbi popolnoma nerealni scenariji. Pač ne letamo naokrog kot odvezane kure z neznanimi tipi. In sploh se ne spomnim, kdaj sem bila zadnjič tako pijana, da bi mirno dopustila, da bi me tip odvlekel dovolj na samo, da bi me lahko posilil. Sredi kadilnice v štirki sem pa menda na varnem.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

nikol se ne ve.lohka čist en poznan folk,k mu zaupaš...splet okoliščin..loh greš že kšnga kam pozdravt v kšn lokal,pa se greš kao ment na samo zadi v skladišče, al k si obupan, k se ti žura pa greš sam dalje k si trmast...eh, preveč poznanih zgodb..sam to je že druga tema :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Najboljše je da si sama zviješ en džoint ali karkoli, itak bojo vedli da si zadeta in ti nobeden nč ne bo nardil :D :D Pa se nimaš kaj bat da ti bo kdo kaj podtaknil v pijačo :D :D :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

chiqqa napisal/-a:nikol se ne ve.lohka čist en poznan folk,k mu zaupaš...splet okoliščin..loh greš že kšnga kam pozdravt v kšn lokal,pa se greš kao ment na samo zadi v skladišče, al k si obupan, k se ti žura pa greš sam dalje k si trmast...eh, preveč poznanih zgodb..sam to je že druga tema :)

Saj pravim, zame so to nerealni scenariji. Nikoli ne grem sama naprej žurat in še nikoli se nisem šla pogovarjat v skladišče.
Možnost, da me posili prijatelj, ki me na koncu pelje domov, sicer obstaja, ampak s tem se ne ukvarjam, ker bi se drugače lahko nehala kar družit z moškimi nasploh, če bi v vseh videla nevarnega volka.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:rofl: Ta je pa svetovna izjava :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Horus tut ČE bi se zadrževale na nevemkakšnih neciviliziranih žurih, te nima noben za posilt....
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sej on se tud sprašuje kam punce hodijo, ker so se tok ustrašle posilstva :D
Horus

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Horus napisal/-a:Al pa se sred Bronxa dret white power!

Misliš takole? :D
Horus

Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mahagonij napisal/-a:Ce grem sam ven naprimer, pol nikol ne pustim pijace na mizi. Pa ne zato ker bi me kdo drogiral, ampak zato ker bi mi jo kdo spizdil. Tko da ze s tega stalisca ne razumem kako bi kdorkoli pustil pijaco brez nadzora okol lezat.

Tudi jaz ne. Pijačo imam vedno v roki ali pa pred sabo na mizi, kjer jo imam na očeh. Sicer pa so se take stvari dogajale že pred leti, le da vse stvari pač ne pridejo v javnost.
Odgovori