Dominacija.

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Zaklenjeno
betty_page
Sramežljivka
Sramežljivka

Dominacija.

Neprebrana objava Napisal/-a betty_page »

Nova! Dominacija med vama. Oui ali nene? Podrejena ali dominantna? :D

Jaz: Oui oui. Včasih podrejena v smislu nežno zvezana, včasih dominantna :evil: Uživam v obojem, v obeh občutkih. :)

Prišlo čisto naravno v najin odnos. In vedno izpeljeva kaj novega. In ga zdaj zdaj pričakujem na vratih. :D pa ve?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Nekako podobno kot ti...samo z razliko, da danes ne bo nič, ker greva vsak posebaj žurat... :lach:
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Uživam v dominaciji, ko mi je fant podrejen in mu lahko ukazujem, ga zvežem in se potem igram z njim, da mi izpolnjuje vse moje želje in ukaze.

:evil:
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

meni je oboje noro dobro :)
tko dobro je ko mi nepričakovano prime roke in ne morm nič.. :D in obratno.. mu jst zakrijem oči, ga posadim na stol, posteljo..in ga razvajam..noro dobr filing ko vidiš da ga izstreliš z Zemlje s tem ko ne ve kaj ga čaka vsako sekundo naprej :D

se mi zdi da more bit oboje :D
..worrying is dreaming in the wrong direction..
nezaupljiva_strahopetnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nezaupljiva_strahopetnica »

hm, ja oboje že, sam do ene mere, pač odvisno od posameznika. Meni se zdi vezanje pa mal bolj grob seks čist nedolžen, sam, če bi se mi pa tip med seksom zadrl- zavež gobec prasica pa deli, tko k ti rečem, bi mi blo pa tu mač...
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

^^ :lol: :lol: prov nasmejala sem se temu zadnjemu stavku :D . Ma jaz ne maram teh nekih ekstremnih stvari, zame je že dost, da je seks strasten, da sem pa po seksu polna nekih modric in ran...ne hvala :roll:
Zaklenjeno