Še en prizor iz filma:
http://www.imdb.com/media/rm18188544/nm1210124
Jacoba se sploh nebi branla

http://www.imdb.com/media/rm1001818368/tt1259571

Res najboljše dele knjige so kr zrezal.... in seveda ko jo zaprosi se film konča mislim halooo v knjigi se vse zmenita...ne konča se kr pri tem...
Upam, da res ni tko slabo, pričakovanja imam kar velika, ker se mi zdi, da bo boljši kot Twilight. So pa tudi že v prvem filmu dost pomembnih scen izpustil, tko da je to za pričakovat, I guess
New Moon set records as the biggest midnight opening in domestic (USA and Canada) box office history, grossing an estimated $26.3 million in 3,514 theatres. The record was previously held by Harry Potter and the Half-Blood Prince, which grossed $22.2 million domestically during its midnight premiere. The film grossed $72.7 million on its opening day domestically, becoming the biggest single-day opening in domestic history, beating The Dark Knight's $67.2 million. This opening strongly contributed to another record: the first time that the top ten films at the domestic box office had a combined gross of over $100 million in a single day.
The current domestic estimates put the opening weekend of New Moon as the third highest opening weekend in domestic history with US$140.7 million.

Torej, pozirala sem vsako sekundo in poskusala posrkat vase vse, da zdrzim do srede. Lol
Cesnjo je polozil se Jacob ki OMG nism mogla dat dol oci z njega. Ce se spomnim kolko sem ga sovrazla se zacnem krohotat ker tle sem prav upala da so spremenili scenarij in da ga zalize
Jacob je res super igral, Edwarda pa itak malo prikazuje in njegove prezence se ni toliko cutilo. Razen par scenc so se knjige ful drzali… Ampak nekatere stvari, kot je zandnji prizor so morali narediti, da nekako poveze potem naprej 3. del.
Še danes sem čist v filmu, pa sem ga že v sredo gledala
Velik boljši je kot 1. film, ful so dobri vizualni učinki, volkodlaki so predobri ... Najboljša sta mi bla fighta med volkodlakoma in med vampirji v Volterri - noro! Jacobove mišice so neverjetne (:D), Bella oz. Kristen mi je zelo sprejemljivo igrala (in tudi lepša mi je v tem filmu), Roberta sploh ni treba omenjat, Taylor je tudi bil ful v redu, Jane in Victoria sta mi bile ful všeč ... Še posebej Jane, ker sem si jo točno takšno predstavljala, prav tako Volterro, ko sem brala knjigo. Niti se ne spomnim, da bi kej pomembnega izpustil in kej preveč spreminjali, kar je velik plus. Konec je res malo smešen, samo mi je vseeno všeč, se mi zdi, da so v redu naredili, kao en cliffhanger
V glavnem, navdušena sem