*SunFlower napisal/-a:Slabo si pogledala, tam med 10. in 15. stranjo sem našla cel kup postov od neke uporabnice, ki ima nick SunFlower* xD plus da vidiš da imam 170 postov, zadetkov je pa 245
zdaj pa konec offtopica to sem samo hotela izpostavit, da ne bomo katere (pa ne samo mene) narobe naštudirale
mja, nevem ...
zdej sm post z vsemi pravili in seznamom prijavljenih skopirala iz 6. strani še v 1. post teme, tako da tisti ki prvič pridejo v to temo takoj vejo za kaj se gre ...
poslala sem ZS vsem lanskim sodelujočim in jih povabila k ponovnemu sodelovanju ....
ima kdo kakšno idejo kako bi lahko "pridobili" še sodelujočih? haley, dejva v klepetalnici debatirat o tem in vsakega povabit zraven
Libido. napisal/-a:mja, nevem ... zdej sm post z vsemi pravili in seznamom prijavljenih skopirala iz 6. strani še v 1. post teme, tako da tisti ki prvič pridejo v to temo takoj vejo za kaj se gre ... poslala sem ZS vsem lanskim sodelujočim in jih povabila k ponovnemu sodelovanju .... ima kdo kakšno idejo kako bi lahko "pridobili" še sodelujočih? haley, dejva v klepetalnici debatirat o tem in vsakega povabit zraven
Da bi to dali na spletno stran Cosmopolitana gor, ne vem če bi dobili rezultat, ki se ga veselimo.
Bolj razmišljam v smeri, da bi ga dodali na forum (gre vseeno za obdaritev forumašic/ev) v obliki kot reklame oz. da ti izkoči (pop up window)?
Jaz sem kar nekaj zs-jev poslala, pa tudi vidim, da so jih nekateri že prebrali, pa upajmo, da se naj zbere čim več.