Simobil.
Ravno zdaj so mi šli tak hudo fejst na roko s to ponudbo, ko so na dom pošiljali pogodbe, ne...bolj ne bi mogli trofit.
Pač, mam Orto u nulo in opcijo 201, kar mi nanese 15€ naročnine. Ista finta kot Đabest al Itak al kaj pač ma Mobitel. In, jaz sem bla ta mesec v Srbiji. Seveda, mene dragi klical cele dneve...sma se menla po 10, 15min...sicer sma se enkrat ful skregala, ker sem vedla, da ziher ni poceni tarifa, ampak mi je tak lepo očital, da bo pa on plačal račun, če se mi tak gre za toti dnar...
In, ko se mi vozimo domov, ena v avtu pripomni, da je baje 3€/min pogovora. Mene je skoraj na rit vrglo. Pridem domov, grema gledat stanje porabe...170€ v štirih dneh

Tak, zaj pa plačaj, ko si bil te tak pogumn
Čez 1 teden pa dobim domov toto pogodbo, da če se zavežem, mi 120€ (100€+ddv) podarijo in se mi potem pač računi odbijajo iz teh 120€. Načeloma bi lahko s tem denarjem 8 mesecev zastonj telefonirala. Tako pa mi bo zdaj vse šlo pri tem gigantskem računu dol. Thnx god, da so zdaj pošiljali to naokoli...jaz sem si rekla, da so ziher na mene mislili, ko so se odločli met to akcijo
Ker 170€ dat kr takle...saj jih nima!