Cosmo obdarovanje 2009
- **medyka**
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Uh, dejansko mam eno, ki bi te utegnila zanimatsončk napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Kako smo si različni; še dobro, ane; jz bi bla pa prov vesela kakšne knjige.
Dej ti jst pošlem eno knjigo pa ti men eno![]()
Ja, pač, ljudje smo si različni, eni imajo raje miljavžnti lak za nohte, eni mamo pa pač raje knjigo.

I call dibs on sončk

(sam še prijavit se morm, hehe)
-
- Debatorica
- sarchika09
- Komunikatorka
Eno vprašanje glede pošiljanja daril preko pošte (ker se ful hočem prijavit pa kr cincam
): a to greš pač tja na pošto in rečeš, da hočeš tisti paket poslat in je to to? Je treba kej dodatno plačat glede na težo? Lahko po svoje zaviješ darilo/daš v škatlo/itd...? (pač nimam izkušenj s pošiljanjem tovrstnih stvari
)

-
- Kofetarica
jessyca napisal/-a:Konec koncev imamo skoraj en mesec časa da "naštudiramo" našo obdarovanko..
No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ...

Sicer pa ja, je tricky najti pravo darilo, jaz upam da mi uspe. Že pri knjigah se hitro zatakne, ker meni so super darilo, ampak kaj če jo pa obdarovanka že ima? Če imaš dve enaki čokoladi takega problema ni

Every rose has its thorn
-
- Cosmopolitanka
jessyca napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ...![]()
Pod tvojim postom kliknem Profil in nato: Najdi vse prispevke pod imenom *SunFlower*
Ja, ampak ker je znak * v iskalniku sprejet kot znak za "okrajsavo", ima SunFlower prav. Ej, Libido. moj post o tem, kako bos zrebala si pa kar prezrla

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
- Cosmopolitanka
kepka napisal/-a:Ej, Libido. moj post o tem, kako bos zrebala si pa kar prezrla
aja sorry

uglavnem lani sm nardila tako (in letos nameravam isto) ... ko sem si zapisovala podatke o prijavljenih, sem vsakega oštevilčla (po vrsti tako kot so se prijavljali) .. in sm izžrebala lepo na star 'ročni' način .. dve posodici, v vsako posodico listke s št. od 1 do 41 (tolko je blo prijavljenih) in potem sem vzela seznam in iz vsake posodice izžrebala en listek .. tisti iz prve posodice je poslal darilce tistemu iz druge .. se pravi npr. sm povlekla št. 5 iz prve in št. 17 iz druge posodice .. in tisti ki je bil na seznamu 5. je poslal darilce tistemu ki je bil 17. .. itd.

upam da sm dovolj dobro razložila

Let's swim to the moon .....