^^Ja no ampak kukr sm zasledila na forumu si ti stara 17 a ne? Jaz sem pa malo več in več ali manj imajo vsi moji vrstniki že izpit za avto, samo še jaz uporabljam peš hondo
Ja sej meni tudi ni panike, ampak se malo čudno počutim, ker okoli mene vsi vozijo že, jaz pa še ne. Se včasih počutim kot, da sem še ena majhna punčka, drugi pa že odrasli, da lahko vozijo, jaz pa ne Ampak enostavno še nisem zbrala poguma (in financ), da bi se spravla izpit delat, saj imam kar nek velik strah pred tem...in valda ne moram it vsa prestrašena in napsihirana na cesto
^^ja mene tudi sedaj, ko rečem da bom 22 stara marsikdo čudno pogleda, ko rečem da še nimam izpita za avto. Se mi zdi, da folk danes res čist preveč hiti s tem in grejo izpit za avto čimprej delat samo zato, da ga majo
Kak pa to, da si šla sedaj šele delat izpit za avto? ... Seveda, če ni skrivnost
Ma sj ni enga spešl razloga. Sm sicer že enkrat začela delat pa sm mela pol preveč vsega (fax, služba, aerobika, vožnje, treningi...) da sm kr pustila pol sm se pa zdj s5 spravla k je nekak bil pravi moment. Pa tud živim pač v LJ kjer mam več al manj vse v dosegu busa, kar je pa tazga da ni pa koga prosim da me pele al pa grem s taxijem kar je še vseen cenejš kt met avto. Tud se mi zdi brezveze met izpit za avto, če nimaš avta oz. ne voziš - kar pa vidm, da je pr dost folka. Ok sj eni si pol lohk doma sposodjo avto al karkol, sam najbl trapast mi je pa res k en naredi izpit za avto pr 18h potem pa ne voz do enga 25. leta. No sam to je s5 odvisno kje živiš, ker eni v okolici LJ že majo res bedne avtobusne povezave in verjamem, da hočjo čimprej narest izpit pa met avto da je lažje. Tko da to je to, nameravam zdj narest izpit in si tud nabavt en mejčkn avto (tud za to prej nism mela pogojev).