Spletne trgovine
-
- Sramežljivka
*kayka* napisal/-a:js sm pa zanc iz asosa prvič čevle naročila pa mam 38 in sm naročila pa č 5 in so mi ble čist premejhne, komi sm jih gor spravla...pa me zanima če je to standard al je samo izjema? js sm jih vrnila pa zahteveal 6
verjetno odvisno od katere firme so. jaz mam 39 in sem narocila asoseve cevlje 6 in so mi prav. ce so od druge znamke, so verjetno razlike med stevilkami, pa tudi med modeli, npr. salonar 6 je ozji od supergice 6.
malalunica napisal/-a:mene pa zanima ce ima katera izkusnje z naročanjem karkoli prek tele strani ...
http://www.ardenb.com/home.jsp
jooj tak majo hude stvari pa me zanima ce ma katera izkusnje ...
hvala lp
jojjjjj to sm tud jst dons najdla....in mislm da se ne da k nm pošiljat...škoda pa tok dobre stvari majo

with every goodbye, you learn...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
gaby_ hvala za odgovor...
jao, misliš da je dejansko kaka možnost da je dejansko kaka prodajalka tko prijazna? ima kera kako pozitvno izkušnjo glede tega?
Drugače v Nami sem že gledala, vendar ga ni, morm jutri pregledat še BTC..sej drugje ni Benetton trgovine ne? Emporium mislim da ima samo za otroke in nosečnice?
jao, misliš da je dejansko kaka možnost da je dejansko kaka prodajalka tko prijazna? ima kera kako pozitvno izkušnjo glede tega?
Drugače v Nami sem že gledala, vendar ga ni, morm jutri pregledat še BTC..sej drugje ni Benetton trgovine ne? Emporium mislim da ima samo za otroke in nosečnice?
^np.
za ljubljano točno ne vem.
v mb imamo v centru en velik benetton.
drugače pa, nič te ne stane, če vprašaš. sicer meni nikoli še niso ničesar naročali. mogoče imajo kakšen katalog izdelkov (podobno kot v zari) in ti mogoče samo okvirno povejo, če bodo ta izdelek še dobili v slo.
drugače se pa splača pogledat po različnih benettonih, ker imajo različne stvari (vsaj v mb v centru in europarku se razlikuje).
za ljubljano točno ne vem.
v mb imamo v centru en velik benetton.
drugače pa, nič te ne stane, če vprašaš. sicer meni nikoli še niso ničesar naročali. mogoče imajo kakšen katalog izdelkov (podobno kot v zari) in ti mogoče samo okvirno povejo, če bodo ta izdelek še dobili v slo.
drugače se pa splača pogledat po različnih benettonih, ker imajo različne stvari (vsaj v mb v centru in europarku se razlikuje).
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel