kinna napisal/-a: in sm ji pač rekla, da jutra prnesem list in da si ga lahko v rit potisne Rolling Eyes in normalno mene s5 čaka ukor Rolling Eyes p***a ji materna...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
..Evelyn.. napisal/-a:Kupisti slovaristi in popravisti naslovisti.
Poljub na prvem zmenku:
jullia_ napisal/-a:Ženske nikoli ne hitimo s poljubom. Vsaj tiste ne, ki se spoštujemo.
Pa še Horus v temi o številu spolnih partnerjev:
Horus napisal/-a:Naj zakljucim z mnenjem, da je tvoje razmisljanje popolnoma neadekvatno in tvoji argumenti primerljivi z argumenti Papia ursinusa, ko ne dobi svoje Muse acuminate.
Delam v trgovini z oblacili. Pride stranka in vprasa, ce imamo topke za pod jopice, ji pokazem in me vprasa: "A samo take imate? Kaj pa brez ročajev?" (mislila je brez naramnic) hahah umrla sm od smeha Ena druga stranka: "Ja ta kostum je v redu, ga bom vzela." (mislila je kostim)
Na Mojblink je torrent z imenom: The Victorias Secret Fashion Show 2009
Pod opisom pa piše: Modna revija Victorie Beckham
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
med navijači imamo tudi enega starejšega gospoda, tak malo strgan, pomojem mu manjka kakšen kolešček v glavi, ki ima vedno take izjave da umiramo od smeha .. včeraj na avtobusu za novo mesto je med drugim izjavil: "kako se naučiš plesat lambado? svinčnik si daš v rit in rišeš osmice po steni!"