Alwaleed napisal/-a:Zelo odvisno, ja. Če prav vem, se marsikakšen moški dejansko počuti od tega ogrožen - tj. gleda na to kot na varanje, podobno kakor gledaš ti.
ni to striktno moj pogled na celo stvar.. moj spekter varanja je malo kompliciran
kar se pa tiče občutka ogroženosti iz strani moškega, pa sem že povedla na prejšnji strani..
seveda pa so pomembni razlogi, zakaj se odločiš zanj. če hočeš sexat s punco samo zato, da bi stem na kakršenkoli način zrajcala svojega tipa, pol štekam njegovo odobravanje. če pa gre tukaj za tvojo željo po ženskem telesu in samem sexu, pa ne vidim popolnoma nobene razlike če bi šla v postlo tudi s tipom.
če se gre par zveze po principu "z nikomer je/ga nočem delit", in se ti odločiš za sex s punco iz drugega navedenega razloga, ima tip vse razloge, da se počuti ogroženega. kr pol gre zato, da si ona želi tujega telesa zaradi njega samega, in če ga dejansko "dobi", je to po tradicionalnih normah označeno kot varanje.
meni pa se vse te teorije nekaterih parov zdijo fascinantne zato, ker res ne razumem kje točno je meja, po kateri se sex z istim spolom definira kot sprejemljiv, medtem ko pa je sex z nasprotnim spolom največji greh (še vedno govorim o monogami zvezi). pa ne, da bi katerega od njih višje ovrednotila, v bistvu dobim ob misli na eno ali drugo enake občutke.
pač ne štekam tipov, ki po eni strani nebi prenesli, da se njihove bejbe dotika nek frajer, bi pa jim bilo popolnoma kul, če bi se je dotikala druga bejba. pa čeprav bi ta njegova bejba ob tem doživljala popolnoma enake občutke in užitke.
mogoče sem zdaj izpadla neumna in ozkogledna, nevem. vem samo kakšne filinge imam jaz pri sexu z moškim in pri sexu z žensko. pri obojem mi enako dogaja, oboje mi nudi neopisljive užitke. majhna razlika seveda je, ampak končni cilj je enak.
in če bi mi nekdo zavezal oči in me začel oralno obdelovat, ni nujno da bi pravilno ugotovila če mi to dela tip ali bejba. pasalo bi v vsakem primeru. in kaj bi potem rekla tipu? a sem ga prevarala, al ne?
noja, sicer se pa tu pogovarjamo o sexu z istospolno osebo iz ne ravno lastnih razlogov, zato je zadnji odstavek mogoče že neprimeren.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche