Bonnie.* napisal/-a:Ve katera kje bi še lahko dobila take škornje?
http://i38.tinypic.com/2wd1z7t.jpg
Hvala.
tole si verjetno našla na blogu od naše Eve! zakaj pa kr nje ne vprašaš? verjetno bl ve k me

Bonnie.* napisal/-a:Ve katera kje bi še lahko dobila take škornje?
http://i38.tinypic.com/2wd1z7t.jpg
Hvala.
Tamala_mrha napisal/-a:Kje v Lj se dobijo Guess torbice in ure? Za majčke ipd. vem, da se v Peek&Cloppenburgu, ampak torbic še nisem zasledila...
špelaa. napisal/-a:Kje bi lahko kupila živo zelene salonarje z maximum 6cm pete?
jessyca napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Kje v Lj se dobijo Guess torbice in ure? Za majčke ipd. vem, da se v Peek&Cloppenburgu, ampak torbic še nisem zasledila...
V Ljubljani imaš Guess torbice v Aveniji mode (MC Šiška), v Maximarketu, v Lunci (zraven Leva), pa mogoče še kje..Za ure pa vem da jih imajo nekaj tudi v Aveniji mode in v Maxiju.(drugače se ti pa veliko bolj splača preko ebaya naročit - samo nasvet)
*QueenBitch* napisal/-a:pika911 napisal/-a:Summer055 napisal/-a:barbkaa napisal/-a:Summer055 napisal/-a:kje bi se dal kupt kkšn pencil skirt in tančico za trebušne plese?
nevem, sariko mogoče? čeprav dvomim.
v sariko sm gledala za tančice pa jih nimajo oz niso prave.
na trubarjevi nasproti peka je trgovina z maroškimi stvarmi (se mi zdi da maroko) in majo vse te stvari za trebušne plese v izložbi tko da poglej tam!
Težko dobiš že narejeno tančico pa da je pravih mer točno zate. Me smo vse šle v trgovino z blagom (ena je na Rudniku kjer imajo veliko izbire, ena pa mislm da v hali A) in potem prodajalki rečeš, da rabiš tančico in ti pokaže katere barve majo. Je pa super, če imajo čimlažje ker potem veliko lepše lahko delaš z njimi, ker dalj časa ostanejo v zraku. Kako veliko zase rabiš najbrž veš? Aja pa res je, da večjo ko imaš težje delaš določene stvari sploh, če si na začetku učenja plesa s tančico. recimo moja je res ful velika pa je blo na začetku precej težko potem pa ko že znaš pa lahko več delaš kot s krajšo.
*Gaja* napisal/-a:punce, mene pa zanima če ve kera kje v slo ali čez mejo v italiji se dobijo dobri ponaredki (da so za ponaredek "dragi" in res ni velke razlike glede na original, a še vedno ful pocen glede na original) torbic louis vuitton? al pa gucci, dolce&gabbana? kr sm gledala v eni trgovini v btc-ju (ne vem kko se reče) pa majo toook očitne ponaredke da joj..