*mala* napisal/-a:Kdo je na kakšni šoli? Če si ti na gimnaziji, mu lahko ogromno pomagaš pri učenju. Jaz sem pomagala električarjem, gostincem, računalničarjem. Seveda ne pri predmetih Osnove vezja, ampak pri takih, ki jih imeli tudi na gimnaziji (pa tudi v veliko poklicnih predmetih na "naravoslovnih" srednjih je precej fizike, matematike.)
jaz sem na poklicni. pa pomagala bi mu rada vendar vem da ni tako tumast da se ne bi moral sam naučiti neke snovi ki je za ''napiflat''.
paa
TOM-Lady zelo hitro predvidevaš in si misliš v svojo smer (brez obsojanja ). oba v vezo vlagama kolikor je potrebno.sem tudi omenila da so druga področja v najini zvezi super.
in pa ne..niti pod razno nisem proti temu da ima prijateljice in da se druži z njimi.imam tudi jaz par dobrih prijateljev s katerimi gremo kar tako kdaj ven in vžgemo debato. ampak prosim lepo, naj se družita ne bom imela nič proti..gimnastike pred njim pa tudi ni treba izvajati !
pogovorila sem se z njim in je rekel da bo obiske pri njej malo omejil in se potrudil da se bo tudi sam učil če pa ne bo šlo pa seveda bova videla kako naprej.
(: