kako to misliš?
ali si sploh dala vlogo za štipendijo?
1. če si vlogo oddala:
ali si med vstopnimi pogoji obkljukala, da spadaš med 5% najboljših?
če ja, potem imaš dobre možnosti. vendar! - to, da nisi priložila potrdila o 5% najboljših ne sme biti tvoja krivda (torej, da se nisi pozanimala ipd.), ampak recimo krivda faksa, od katerega moraš dobiti tudi potrdilo, da prevzemajo krivdo (se pravi, da ti niso hoteli izdati potrdila, ali da so ti rekli, da ne spadaš med najboljše... ipd.)
če nisi obkljukala, da spadaš med 5% imaš še vedno nekaj možnosti. predvsem iste kot sem zgoraj napisala (potrdilo faksa o njihovi krivdi).
aja, ob tem je seveda brezpredmetno, da pišeš pritožbo, če nimaš razmerja 1.18 (razmerje med tvojo oceno in oceno generacije).
2. če vloge nisi oddala:
nimaš nobenih možnosti, tudi če napišeš 100 pritožb. rok za oddajo vloge si žal zamudila, in karkoli boš zdaj poslala na javni sklad bo romalo v koš. žal.
drugače pa
tule imaš forum študentske svetovalnice. lahko tudi tukaj napišeš svoj problem (malo natančneje napiši, kaj si, kaj nisi naredila in kakšni so razlogi za to. tu ti bodo strokovno svetovali, lahko dobiš tudi osnutek pritožbe.
ker to kar sem ti jaz zgoraj napisala, je moje laično mnenje (sicer osnovano na raznih strokovnih odgovorih s svetovalnice).
upam, da se dobro izteče zate!