jaz pac tega ne razumem. ker mi dnar ni tolk pomemben, ne vem ne znam razlozit...ce si lahko s partnerjem vsako noc delis posteljo, si delis vse najgloblje skrivnosti, telesne tekocine, skupaj z njim ustvaris otroka, bitje...denarja si pa noces delit? (ne govorim zate, na splosno)
ali pa recimo tako kot je ena zgoraj napisala: da dejansko do centa natancno prestejeta tocno koliko je kdo vsak mesec zapravil, in do centa natancno razdelita na pol. mi je nepredstavljivo, tudi cudno mnenje mam o takih ljudeh kot partnerjih (ampak to je samo moj obcutek
), kaj sele ko pridejo otroci...tako se mi zdi kot da vedno hoces met neko garancijo da ce bos sel narazen ne bos drugemu nic dolzan. wierd. jaz hocem bit, ko bom porocena, prepricana da bom s tistim moskim do konca. tudi ce ne bom - vazno da sem takrat skoraj sigurna da bom. kaj pa je drugace smisel zveze? in ce si preprican da bos z nekom do konca, potem ne rabis nekih svojih rezerv, pa racunanja kaj je tvoje, moje...ker se odlocis da bos delil zivljenje z nekom...
okej zdaj sem pa ze res OT