jlpktnst napisal/-a:LiEn napisal/-a:Hja, jaz pa sem materialistka, priznam in realno, vecina nas je, samo da mnogi tega ne priznajo. Gledam na vsak cent. In to pri vsem.
Sem tudi staromodna in vzgojena tako, da moški plača. Se pa zavedam, da so se ženske emancipirale in balblabla..OK, ni fer da vse plačuje on, ampak sem mnenja da bi on še vedno moral prispevati večji delež. Pa če sem zaradi tega sponzoruša ali ne vem še kaj, prav pa sem.
Meni se zdi neumno to, da bi si jaz s svojim delila stroške zunaj, ko pa npr. spi vedno pri meni, je vedno pri meni..potem pa da mu še zunaj pijače plačujem al kaj???!!! Hell nO!
Nja, tako pač je. Ženske so navajene da jim moški plača, moški smo pa navajeni plačat. Hočemo plačat. Se tako tudi dokazujemo.
Zanimivo koliko žensk trdi da je drugače, samo mislim da je globoko v nas še vedno zakoreninjen ta "stari" sistem - "moški plača".
Problemi se pojavijo drugje, in sicer se plače izenačujejo vedno bolj. Tudi ponekod ženska zasluži več. Družbeni modeli pa ostajajo. Pojavljajo se hudi konflikti in reči se začnejo rušiti.
a bi navadil še mojega prosim lepo??????