Zadnjič sem na MTV-ju gledala oddajo o njej- The fabulous life of Paris Hilton. Kaj dnarja porabi na mesec za frizuro in za make-up!!! Tam okoli 20.000 dolarjev. Da ne omenjam koliko zapravlja na shoppingih.
Po mojem si nobena Britney ipd. tako ne privošči, saj Paris denar kar sam pada, ker je dedinja.
Ahh, blagor njej.
No, meni je pa čisto posrečena in zanimiva. Nimam nič proti njej.
Ja sm nek prebral da sploh ne bo podedovala tok full dnarja(še vedno ful itak), ker je veliko dedičev in se bo kr fajn porazdelilo...
sicer pa se ona sama super trži, če ji morjo plačat po 150.000 USD, da se pojavi na kaksni boljši zabavi in tako vnese mal glamurja
men ni všeč. se mi ne dopadejo avšaste pupe. sploh ta, k mi je prau ke ena ciba (po domače rečeno ) drgač stila mi pa nima tok slabga. majo nekatere dost slabšega.
hmmm. ... če bi rekla da se mi zdi avšasta kura vem da bi to rekla sam zarad foušije no ma sej je kul punca, pač ma mau več keša k drugi, ampak ona se vsaj prova s čim drugim ukvarjat ( n eglede na to kolk ji uspeva )
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
sofia83 napisal/-a:No prosm, o Paris loh govorite kar hočte, sam da ma dober stil, to je pa že zlo pogumna izjava. Punci rata kljub vsemu denarju in v redu postavci in kr kul višini oblačt se zlo ceneno in grdo! Fuj fuj
Ja to je res. Nima nekega svojega stila. Obleče nase vse kar pride, važno da je znanega kreatorja in da šokira. Meni je tudi preveč kičasta. Vendar ona si lahko privošči vse... pač taki delajo množične modne hite.
Ampak kljub temu mi je posrečena. Nevem ali sem se že tako navadla, ampak ji prav paše, da je taka.