KLEMY napisal/-a:Ok, zdej sem pa dejansko tok v šoku, da sem v službi skočila na net in res morm tole napisat
Drage moje, če bi slučajno kateri se zdelo super primerno in seksi in izvirno prit na razgovor za službo v roza šajni kao ledr hlačah, živo vijoličnih lakiranih hooker boots, srajci dekoltirani do popka.... eeem pa ni razgovor za delo v striper baru ampak v pisarni... think again! Resno.
Se pa strinjam glede pajkic ker jih večina pup nezna nosit... Dns sem vidla dve 15/16 letnici in ena od njiju je bla zgori oblečena v ful debelo bundo (s crkovino okol vrata in vsem kar spada zravn) spodi pa v tolk tanke pajkice da so se ji hlačke čist jasno skozi vidle + allstarke :unknown:
In nebi o tem kolk gradbenikov se je ozrlo za njima...
Pred nekaj časa ugledana ena bejba, zrihtana v nulo .. pa ne tko ceneno ampak res super lepo...pa pogledam kaj ima obuto....in vidiš vraga.. neke rdeče znucane fejk allstarke.
Pa saj sem ze kar primerov vidla, da je punca zrihtana pol pa je čudno obuta.
- pajkice brez vsega- jaoooo (kot ste rekle že ene). ne moreš no. pa vidim zadnjič bejbo, ki je šla laufat v pajkicah. NOT!!!
- ugg boots (meni je to tako mimo, da bog pomagaj, podobno kot "kroksi", ki jih ene nosijo za kamorkoli
- lakasti čevlji/ škornji/ jakne... fuj!
- ženska opažena v intersparu je izgledala takole:
ko sem jo na hitro pogledala, je izgledala nenormalno zrihtana (od daleč),nato pa taka slika: imela je frufru- predolg (čez oči), zato si je z gelom naredila svaljke, ki so ji padali čez čelo (enih 8). tega pa še nikjer. potem veliko prozorno torbico, ki je izgledala grozno ceneno. in vse se ji videlo skozi- logično. jakno in škornje rdeče, a 2 totalno nekompatibilna odtenka. za hlače nisem bila pozorna, ker sem zijala v špagete na frisu in vsebino torbice. ko sem zagledala še njenega tipa... gliha skup štriha...
^^oprosti, a laufam kar veliko! in ne v pajkicah, ampak v športnih hlačah iz pravega materiala in temu namenjenimi. (zato pa "hlače za tek" stanejo od 30€ naprej-najcenejše in ne 5€ kot pajkice). nisem še videla pajkic, ki bi jih prodajali med oblačili za tek. ker niso temu namenjene in dejansko je smešno. kot it v planine z neprimerno obutvijo.
če sem jaz antišportnica pa res ne vem. a bi mogla po 5 ur na dan športat. športam vsak dan (razen ko delam).
če si se našla v mojem postu ti pa jaz nisem kriva, a ne moreš mi pametovati, da pajkice so pa za šport.
po tvoje bi torej lahko tudi hlače za tek uporabljala kot pajkice- pod miniči in dolgimi majicami. pol bi pa ti napisala NTW ane? logično.
Zadnjič spremenil claire, dne 19. Nov. 2009 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.
In prav skrbi me omejenost tega foruma.Ok, razumem tri četrtine punc dejansko napiše not to wear, ki je res ne za obleči, to je pa čisto pretiravanje.
In ste pomislile, da punca mogoče nima denarja za pravilno opremo?Ne, dajmo jo obrekovat na forumu.Huh, get a life babe
claire: Kako se pa reče? KLIK, KLIK, KLIK (poglej ime artikla )
BTW: ti si rekla, da se tisto NE imenujejo pajkice, ampak se
Zadnjič spremenil *mala*, dne 19. Nov. 2009 23:03, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.