Preutrujen za seks
moj fant je bil nekaj časa isti, to pa zato, ker sem vedno jaz silila v njega in se plazila po njem. sedaj je pa druga pesem, ko se vležem ne pokažem zanimanja za sex in to ga po moje sprav ob živce, ker potem je biu pa on tisti k je hotel večkrat sexat... meni je uspelo, poskus še ti... aja poleg tega sem začela gola spat in je čist nor...

"gola spat" huda fora ja
še z mojega vidika.. z mojo prejšnjo punco, sva zelo malo sexala.. zaradi tega ker meni sploh ni bilo do tega.. razlog zakaj mi ni bilo do tega.. Ker nisem bil dovolj čustveno navezan.. me ni tisto FUL privlačila.. Pač enostavno ni bilo to to.. Najprej sem tudi pomislil da sem pač tak človek, da nimam neke ful potrebe po temu.. dokler nisem spoznal svojo zdejšnjo punco.. Počutim se kot da bi bil zopet star 17.. rajca me nenormalno.. lupčkati se mi sede v nedogled.. res smešno
Če je taprava oseba, se bo tudi sexalo.. še posebi če je zveza frišna 

še z mojega vidika.. z mojo prejšnjo punco, sva zelo malo sexala.. zaradi tega ker meni sploh ni bilo do tega.. razlog zakaj mi ni bilo do tega.. Ker nisem bil dovolj čustveno navezan.. me ni tisto FUL privlačila.. Pač enostavno ni bilo to to.. Najprej sem tudi pomislil da sem pač tak človek, da nimam neke ful potrebe po temu.. dokler nisem spoznal svojo zdejšnjo punco.. Počutim se kot da bi bil zopet star 17.. rajca me nenormalno.. lupčkati se mi sede v nedogled.. res smešno

Let's bypass all the bullshit and just get naked
ryu10kyu napisal/-a: samo kolikor mi je poznano bi ene naše cosmo kokoške na tem forumu do stropa skakale če bi dvakrat na teden seksale s svojim

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dajkiny napisal/-a:Hja a 2krat na teden je zate ful mal??
take izjave so pa tudi mimo. če je tebi to dovolj (in seveda tvojemu fantu) pol pa jaz res ne vem na katerem planetu živim. saj ne rečem, vsi smo si različni, a sex je res stvar, ki paše, ki pomirja, ki daje energijo, ki sprosti, stvar, ki si jo želiš, ki ti pač zleze pod kožo...
pač vsak iz sebe izhaja, zato je to meni čudno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
tega se res ne da dolocit, eni majo manjsi libido zato mogoce enemu paru ustreza 1x ne mesec, kaksnemu drugemu pa vsak dan, veckrat na dan.
tu je res brez veze debatirat okrog tega kaj je ''normalno''
tako da so nepotrebne kaksrnekoli pripombe o tem koliko kdo seksa, po moje no
problem nastane pri nekih hitrih spremembah: da se najprej seksa vsak dan veckrat, potem pa fant kar naenkrat ne bi...ali pa da se eden izmed partnerjev res zelo upira seksu.
pogovor, pogovor...
ce pa ima katera take probleme, pa se fant noce pogovarjat o tem, je pa to ze drug vecji problem - komunikacija =)
tu je res brez veze debatirat okrog tega kaj je ''normalno''

problem nastane pri nekih hitrih spremembah: da se najprej seksa vsak dan veckrat, potem pa fant kar naenkrat ne bi...ali pa da se eden izmed partnerjev res zelo upira seksu.
pogovor, pogovor...

ce pa ima katera take probleme, pa se fant noce pogovarjat o tem, je pa to ze drug vecji problem - komunikacija =)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
claire napisal/-a:dajkiny napisal/-a:Hja a 2krat na teden je zate ful mal??
take izjave so pa tudi mimo. če je tebi to dovolj (in seveda tvojemu fantu) pol pa jaz res ne vem na katerem planetu živim. saj ne rečem, vsi smo si različni, a sex je res stvar, ki paše, ki pomirja, ki daje energijo, ki sprosti, stvar, ki si jo želiš, ki ti pač zleze pod kožo...
pač vsak iz sebe izhaja, zato je to meni čudno.

in ni ga bolšga zdravila za glavobol!!

..worrying is dreaming in the wrong direction..
- **medyka**
- Komunikatorka
- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
Men je blo pa najbol smešno ko sva se zadnič s tipom zgovarajal (skupi sva 4 mesce) in on tko "kdaj kej prideš k men prespat no,men tooook manka" in res kadar sva pri njemu 3 dni potem izkoristiva vsako sekundo ko brata ni v bližini. In ga jaz prašam "kdaj bova pa kaj tko,normalnga počela,aveš šla se mal šetata pa kak dobr film pogledala (malo za hec malo zares)" in on "mahhhh normalne stvari bova počela k bova 15let skupi pa se nama ne bo dal več mečkat,do takrt bova se pa žgala" XD
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
No men osebno (ko nekatere pravite, da dvakrat tedensko ni malo), je to definitivno premalo. Pa četudi je služba, fax, obveznosti, karkoli, to ne opravičuje dejstva, da se ti zvečer ne bi dalo pocartat in sexat. Poleg tega pa normalno, če se človek nič ne ukvarja s športom, ga vsaka stvar še prej utrudi, tako da ob 8ih zvečer potem vidi le še TV in posteljo pa čips v roki. In pol ponavadi punce sklepajo, da tipu tud ni, če njej ni. Haloo?? Kirmu tipu se pa ne sexa, če mu je punca privlačna, če je v zvezi srečen in zadovljen, in če se razumeta, ter punca nima PMS in posledice tega vsak teden. Če v zvezi vse štima, potem tu ni razlogov, da pa tipu ali punci ne bi blo do sexa. OK verjamem, da imajo nekateri manjše potrebe, ampak če v neki stvari resnično uživaš, bi potem to počel čimbolj pogosto, ne pa 6krat mesečno potem takem.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Vprašanje je bilo- kateremu tipu?
Definitivno imamo punce veš takih dni kot fantje (čeprav jih seveda tudi fantje imajo, ampak res precej redko).

Definitivno imamo punce veš takih dni kot fantje (čeprav jih seveda tudi fantje imajo, ampak res precej redko).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.