Zadne obdobje se srečjem z veliko dozo stresa na delovnem mestu. Delam v optiki, ki je dokaj specifična dejavnost in zahteva veliko mero odgovornosti. Pa vendar nisem edina odgovorna za vse nastale situacije jaz oz. sodelavka. Tukaj so še dobavitelji in predvsem naša delavnica, za katero je škoda izgubljati besede.
Zavedam se, da sva s sodelavko le filtra, ki vsrkavama vse informacije in pritožbe strank, ampak ko jih posredujema dalje, ni nekega odziva(včeraj sem govorila s šefom, ki bo ukrepal, da ne bo prihajalo več do podobnih situacij, oz. jih bo manj). Vsa jeza in bes, ki ga stranka drži v sebi, se strese name, pa če sem kriva ali ne. Ne dajo si dopovedat, da sem le posredik do delavnice in da jih lahko pokličejo..Neeee, 1000x lažje se je zdret name in strest vse frustracije name. Point je v tem, da so ljudje vse bolj nestrpni, vse bolj neobzirni, nesramni, prostaški, primitivni. Pa ko nekomu na najbolj prijazen način objasniš eno stvar 15x, si še ne da dopovedat in tolmači svoje nazaj...NE RAZUMEM!!!!
Ne vem zakaj se jaz nikoli ne derem na nikogar po trgovinah, ko mi kaj ne paše..ne vem zakaj nikoli ne kompliciram, če imam kako reklamacijo, pa sem še 10x bolj prijazna do prodajalca ko bi ravno on mogel bit prijazn do mene. Pa tud ko hodim po trgovinah in drugih optikah(malo moreš pokukat h konkurenci

Naeloma sem zelo močna osebnost, ampak v zadnjem obdobju se je pa začelo vse skupaj malo rušiti...Včasih mi taki ljudje (še posebaj, če jih je več v enem dnevu), lahko konkretno pokvarijo dan. Prej se nisem sekirala pa obremenjevala z njimi, zdaj pa me vse bolj razjeda, posledično sem pod stresom. ( halooo še prhljaj sem dobila zarad strsa!!

Zanima me, če se katera najde v podobni situaciji in kako se obvladate, da niste preveč "stresne" in slabe volje po takih ljudeh...