drugač pa Ninni_89 tako kot so ti že napisale punce...

red_rose napisal/-a:mah to skodi zivckom. midva sva pa dolgo uporabljala metodo umika, pa tut zdaj vedno na zacetku brez kondoma...pa si sploh ne zapisujem menstruacije, samo priblizno se mi svita okrog katerega tedne bi lahko pocasi prisla, ponavadi me fant zacne prej sprasevat kdaj bo, dalec preden jaz na M pomislim
ce ste zivcne vam pa ja se zivcki nardijo svoje
ribica_1 napisal/-a:hja, to yasminelle (yarina) je cela štorija. sem jih jemala pred leti, ko jih je bilo treba še plačevat.ko so komaj ven prišle.
in sem po letu dni jemanja imela take glavobole, da jih niti v bolnici niso omilili. seveda po razlagi ginekologinje tabletke niso imele nič proti, a ko so me potem z rešilcem peljali v bolnico(tam so že začeli s sumom tumorja v glavi) pa sem poslušala svoj občutek, in enhala jesti to čudežno yarino. in so tudi moje migrene "čudežno" izginile.
ribica_1 napisal/-a:hja, to yasminelle (yarina) je cela štorija. sem jih jemala pred leti, ko jih je bilo treba še plačevat.ko so komaj ven prišle.
in sem po letu dni jemanja imela take glavobole, da jih niti v bolnici niso omilili. seveda po razlagi ginekologinje tabletke niso imele nič proti, a ko so me potem z rešilcem peljali v bolnico(tam so že začeli s sumom tumorja v glavi) pa sem poslušala svoj občutek, in enhala jesti to čudežno yarino. in so tudi moje migrene "čudežno" izginile.
tak da previdno s temi kemikalijami. jaz raje sponzoriram durex. je manj stranskih učinkov.
PS: test bo nosečbnost pokazal šele 1 dan izostale menstruacije, prej ne