komentiraj podpis
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Forever young ... Ko bi le lahko
Se mi zdi fajn, če ljudje ostanejo mladi po srcu, kljub temu da vstopijo v odraslost. Mal otroškega duha je fajn ohranit.

Se mi zdi fajn, če ljudje ostanejo mladi po srcu, kljub temu da vstopijo v odraslost. Mal otroškega duha je fajn ohranit.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
ljudje okoli mene so še vedno sitni, ker je moj mobitel večinoma uporabljan le kot budilka, kakšen sms napišem sem in tja, pokličem samo fanta (pa še to sem se morala priučit), redkokdaj se oglašam... puščam ga doma, v avtu, pozabljam napolnit baterijo... in grem vsem strašno na živce s tem 

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Liefde is de moeilijkste taal voor wie niet liefheeft.
Ljubezen je najtežji jezik za tistega, ki ne ljubi. Sem šla na google prevajalnik
Mislim, da vsak človek najde v življenju nekaj kar ljubi, ampak nekateri tega ne pokažejo ali se ne zavedajo do takrat, dokler tega ne izgubijo. V širšem pomenu ljubezni seveda.
Ljubezen je najtežji jezik za tistega, ki ne ljubi. Sem šla na google prevajalnik

Mislim, da vsak človek najde v življenju nekaj kar ljubi, ampak nekateri tega ne pokažejo ali se ne zavedajo do takrat, dokler tega ne izgubijo. V širšem pomenu ljubezni seveda.
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Kofetarica
- Kontakt: