*Gaja* napisal/-a:Meni je jasno, da nekdo pač več zapravi, če si to lahko privošči. Ni mi pa jasno, kako lahko nekdo zapravi na mesec 100 € (!) za cigarete.Pa sem sama redna kadilka, a mi na mesec gre za to okoli 25 € (se pravi cca dve škatli na teden, včasih še več, če grem žurat).
Kar se pa tiče drugih stvari, pa mam najemnino 200 €, cca 40 € za vso hrano (boni in hrana iz trgovine, a ne kupujem dosti ampak samo kakšno sadje, rogljiček, jogurt), cca 30 € za kavice, 30 € za žur (na mesec grem recimo 4x žurat, včasih več včasih manj), pa še kakšnih 50 € za ostale stvari, pa si vsak mesec kaj za oblečt kupim, pa pridem s tem denarjem normalno skozi. Če bi rabla več bi itak doma lahko rekla, ampak ponavadi ne, ker mi s tem čist znese skozi mesec.
So tudi takšni, ki skadijo škatlico na dan. Kar pa znese tam okrog 80€ na mesec.

Ampak kot pravite, več maš, več zapraviš. Ampak jst sm že od skoz šparovna, tud privoščim si veliko stvari, sam pač pazim, da ne kupujem traparij ki jih ne potrebujem.
 Ampak kot pravite, več maš, več zapraviš. Ampak jst sm že od skoz šparovna, tud privoščim si veliko stvari, sam pač pazim, da ne kupujem traparij ki jih ne potrebujem. 

. Če grem ven žurat al pa na kako daljšo pijačko, skadim tud dve škatlice na dan, tko da verjemi ni težko zapravit 100eur
 . Če grem ven žurat al pa na kako daljšo pijačko, skadim tud dve škatlice na dan, tko da verjemi ni težko zapravit 100eur 
 , bejba to je forum, dovoljenih je 5 smeškotov kokr jaz vem in če bom hotla, jih bom vseh 5 porabla!
 , bejba to je forum, dovoljenih je 5 smeškotov kokr jaz vem in če bom hotla, jih bom vseh 5 porabla!