Izpit za avto
joj
en tedn me ni, pa tri niste naredle
v drugo bo ziher ratalo... sej ponavadi je taka scena.. js vem, ko sm delala za 125-ko izpit, sm skos ok vozla, pol pa sm kao prevozla rdečo (kar dvomim, kr sta ona2 pelala fuul zadi za mano, in možno, da ko sta ona2 bla pr semaforju, se je pržgala rdeča...) torej mi je po 3 minutah vožnje reko- peli nazaj do centra, ko smo začeli
v drugo je šlo pa brez napak
bo tud pr vas 

v drugo bo ziher ratalo... sej ponavadi je taka scena.. js vem, ko sm delala za 125-ko izpit, sm skos ok vozla, pol pa sm kao prevozla rdečo (kar dvomim, kr sta ona2 pelala fuul zadi za mano, in možno, da ko sta ona2 bla pr semaforju, se je pržgala rdeča...) torej mi je po 3 minutah vožnje reko- peli nazaj do centra, ko smo začeli

pa no ja... pr meni je blo tak, da ms bla ful živčna pred izpitno... pa v prvo res nikakor nism mogla naret... ko da sploh nebi znala več vozit. v drugo pa mi je blo čisto vseeno, pa sm čist ok pelala... možno pa da bojo živci naredli svoje in da boš ravno zaradi tega naredla... mogoč si se preveč sprostila
sicer pa nič sekirat... ona ko je delalla zravno men izpit, je 7x padla pole, izpita pa še sedaj ni naredla, pa mam js že 1 leto izpit...

sicer pa nič sekirat... ona ko je delalla zravno men izpit, je 7x padla pole, izpita pa še sedaj ni naredla, pa mam js že 1 leto izpit...
ja sej mogoc sm bla res prevec sproscena
men se to dostkrat zgodi, takrat ko majo drugi ljudje tremo in so zivcni, sm js popolnoma na off in flegma, zdj pa ponavad je to koristno, vcasih pa tut ne 
ja js tut poznam eno k je ze 5x padla na voznji jao

ja js tut poznam eno k je ze 5x padla na voznji jao

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
no za to pa pomoje res morš bit talent
sej itak se lahko vsakemu zgodi, samo se res čudno sliši... upam da nebom js glih taka, kr mam ful strah od nesreče...
morda pa si se le preveč sprostila, pa si misla: eh, sej itak znam pelat, pa nemorem zajebat... pa si mela preveč samozavesti, kar pa najbrž s5 ni dobro...
bo pa v drugo šlo bolš

morda pa si se le preveč sprostila, pa si misla: eh, sej itak znam pelat, pa nemorem zajebat... pa si mela preveč samozavesti, kar pa najbrž s5 ni dobro...
bo pa v drugo šlo bolš

kinna napisal/-a:morda pa vas bo nekdo spusto naprej kot tole blondinko...![]()
![]()
viewtopic.php?p=1354384#1354384

Let's swim to the moon .....