Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Te pa je blo samo meni awkward za gledat ta 3some? :)
Pa se ne samo te, ko so se zraven spravli... Celotna zgodba, ki je vodla do tega mi je bla awkward + tak hudo klišejska.

"2 girls, 4 boobs, 1 Dan Humphrey." Hahaha :rofl:
.: Living is easy with eyes closed :.
Malinca^^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Malinca^^ »

waaaa! :eek:
kooončno spet en REAAL GG del :D
me like it!
Bite my lips, Close my eyes and Take me away to Paradise.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

ela85 napisal/-a:http://www.cwtv.com/thecw/ggmusic

Dober komad, dober spot, bravo Leighton! :gut:
Men je pa spot neki čudn..on ne zgleda "prov". :)

Urš. napisal/-a:Ohh še neki sm pozabla. Jenny-jina obleka-WAAAAU!(or it's just me? :))
pa od Blair je bla tut superb :)
A tista, k jo je mela za Cotillion? Men se je pa zdela, da je pol prazna obleka (res je presuha J.).

Sicer pa del na splošno všečen; Dan je pa itak cel car, sem skoz vedla, da neki še bo iz njega. :D
Huda scena, D.&V.&O., ampak je blo še men awkward, k sta D.&V. mogla bit skup - mislte, da se bo kej zapletlo okol tega?
Nasth_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nasth_ »

purple_rain napisal/-a:Huda scena, D.&V.&O., ampak je blo še men awkward, k sta D.&V. mogla bit skup - mislte, da se bo kej zapletlo okol tega?

AbsoLuteLy :) ne bi bla prava gg, če se neb... :)

Škoda ko je Tripp married... :cry:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Nasth_ napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Huda scena, D.&V.&O., ampak je blo še men awkward, k sta D.&V. mogla bit skup - mislte, da se bo kej zapletlo okol tega?

AbsoLuteLy :) ne bi bla prava gg, če se neb... :)
Eh, bravo jz, pozn zgruntala - sej že obstajajo promoti okol tega (pa še FreakChiq je tud že citirala).

http://www.spoilertv.com/2009/11/gossip ... _5357.html
Nasth_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nasth_ »

mahhh js ne maram naprej to gLedat... :) se raj prepustim, pa ugibam, pa si misLim kai bo in se poL jezim :)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

miss.bunny napisal/-a:Kaj z Jenny ti ne potegne ??

Ni filinga kot je bil pri Blair. Ta "bičstajl" ji ne paše, nikoli ne bo nadomestila B, ne deluje mi tak. :wink:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Jenny je dost bolj fletna, kadar ima ravne lase, ne pa da je natupirana kot strašilo. Že itak je dost neapetitlih njena presuha postava, tisti bujni lasje pa stvar še poslabšajo, zato mi je bla v tem delu prav všečna.

Na živce mi greta pa Blair pa Chuck, totalno sta izgubila svoj mojo, ratala sta dosadna in dolgočasna ko drek.

O trojčku D&V&O pa ne bi zgubljala besed, omagad... Iz tega bo še neki zanimivga ratal, sploh zaj ko Olivia ne gre stran zarad snemanja.... :cool:

Kje je Georgie btw, men je ona tak zakon, edina ko še ima tisti pravi GG edge...
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

Se strinjam z Tearjerker glede Blair and Chucka .. Prej sta bla tk napeta skozi.. Skozi te je zanimalo kaj se bo zgodlo z njima.. Blo je tk lepo ko sta hotla met drug drugega pa nista mogla priznat. tista strast med njima je zginla :S
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

^^ Evo, jst se čist strinjam z miss.bunny. Tud men sta bila B&C bolj zanimiva v prvih dveh sezonah, čeprav takrat sem pa komaj čakala, da bosta že končno skup. Zdaj sta mi pa dolgočasna :? Tud glede prvih dveh sezon v primerjavi s tretjo se strinjam z uporabnicami, ki jim ta ni več tko zanimiva. Sej se tu pa tam zgodi kej fajnega, sam ni več tist kot je blo prej - vsaj po mojem mnenju. Npr. v tem delu mi je bil hud tale threesome :D Za Jenny sem že tako napisala, da mi ne potegne. Blair je bila zakon kot queen bee. V tem delu je sicer J bila očesu prijazna, samo suha je pa res grozno :? Jst na njo še vedno gledam kot na eno punčko. Kje je res Georgie? Jo jst tud pogrešam. Hilary mi je pa kar kul kot Olivia, ima dobro vlogo, še sploh zdaj mi je bolj prirasla k srcu, ko smo videli, da ni tko nedolžna :D

Evo Lady GaGa:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Aaa kak sem jezna na Sereno. Samo zato, ker je "meja" postala zamegljena, še ne pomeni, da moreš takoj zagrabit priložnost in naskočit tipa. :x He's still married! Cjoo! Pa se nei bla tak pissed, če ji ne bi Nate pred tem izlil srce.

Na S/N parčkanje kinda čakam že iz prve sezone ven. Upam, da neo ki blo zdaj to spet vse, tak kak v drugi sezoni, ko so mi tud kost vrgli potem pa je šlo vse skupaj v pozabo. :P Samo kolko vidim na teh slikah (beware, spoilers!), bom naslednje dele še rajši gledala. :freude: Se je to Nate, ne?

Drugače sem pa za 1x malo razočarana kaj se tiče Kevina Zegersa. Bad boy nisi avtomatsko, če dealaš z drogami. Moreš met tud nekaj šarma, humorja, sarkazma, ... in to za 1x nisem opazla. Bo si moral vzet malo vzgleda pri Chucku ali pa Ericu (True Blood) in Damonu (Vampire Diaries). Pa z Jenny mi sploh ne gre skupaj + večja je od njega. Jenny mi je zadne čase tak nasploh ful čudna. Namazana je ugh. Preveč suha je. Cote ma včasih čudne gor. Z lasami bi ji tud nekaj naredla.

Sem pa zato ful vesela, ker je končno prišla epizoda, ko gre Olivia in s tem Duffova pa-pa! Yey! :D
Zadnjič spremenil FreakChiq, dne 17. Nov. 2009 15:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Eh, glede Serene in Tripa je bilo res pričakovano- samo ko je že kazalo, da bo N+S- škoda :? No, kaže da pa le bo nekaj :D

Meni je bla pa Olivia kul, pa kar naenkrat Dan+ Vanessa? Prej mi nista zgledala kot potencialni par.

Meni je pa Jenny kul, vsaj oblačenje mi je super :) make up je malce pretiran, samo se mi zdi, da se ujema z njenim stilom oblačenja.

Pa tudi nastop Lady Gaga mi je bil všeč :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Meni je bil pa ta del kar všečen. Edino Serena se mi je res zamerila, ker mi deluje že kot ena k**** ki more biti poparčkana prav z vsemi moškimi liki v GG. Jenny mi je grozna, preveč vzvišeno se nosi, mi je bila v prvi sezoni dosti bolj všeč. Kako se bo pa to med Vanesso pa Danom razrešilo me pa prav zanima.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Pičakovano je blo res, ja. Samo vseeno S-T-U-P-I-D. :P
Sicer pa kot zgleda bo ta Trip zgodba le vodla v pravo, meni všečno smer. Juhu!
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

zakaj more bit Serena z vsakim? :roll:
Odgovori