Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

PeggySue* napisal/-a:Men je Ines simpatična.Aneta je itak prišla na kmetijo na počitnice in po glavno nagrado. :D

Tako kot vsi ostali :wink: ...s tem da so jima še pamet solilio na začetku, kak je red, delo, in koliko so že oni garali :lol: na tej kmetiji.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ma iz dneva v dan so mi bl gnili in nagnusni teli Goran, obe Maje in Artur Slika ... štapom ih ne bi dirala... upam, da te grauži naujo mogl prov dolg služt na račun svoje samopromocije na kmetiji (smrdljiuc Goran je namreč že neki najavlu svojo turnejo :roll: )
The secret of success is consistency of purpose.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Jaz sem za to Aneto iz več virov slišala, da je ženska čisti psiho.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Men je Goran tud čisto mimo s svojim odnosom do dela,oziroma nedela.Pa res ves čas kadi,je,ali brenka na kitaro.Sej Marjan tud kadi,ampak on tud dela.
Anete ne poznam drugače kot iz člankov,ki so jo omenjali predvsem negativno.Pa slišala sem tudi vse najslabše o njej?Bomo videli,kako se bo obnesla na kmetiji.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

No, včeraj sem spet gledala del Kmetije, ko sta se priselili novi dve. Ines mi deluje skulirana in preprosta, Aneta pa deluje zahrbtna, zadržana, kasneje pa bo verjetno vsa pametna kaj vse ji ni všeč in te fore. :? Tudi nasploh mi je antipatična. Ni mi jasno, KAJ oz. KDO sploh ona je, da je prišla na Kmetijo "slavnih"? Ajde, saj tudi vsi ostali niso neki ful znani, ampak večina jih je prepoznavnih znotraj naše deželice. Kaj pa ona dela, da si je "prislužila" plac na Kmetiji? :roll: Vem samo to, da je študentka in mamica.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Aneta je bla neki časa nazaj Miss Športa. Takrat je bla neka afera, da naj sploh ne bi nič trenirala in da se je zlagala, da trenira borilne veščine, samo zato, da bo lahko kandidirala. Kasneje se je izkazal, da neki sicer je trenirala, ampak vidnih rezultatov ni blo.
Sinčka ma pa z enim mafiozom, sam nista skup.

Ines je bla pa tekmovalka za Miss luno (močnejše punce) in predvidevam, da je bla tam miss simpatičnosti.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Đizs no, a zdaj bo že vsaka miss nevemčesa smatrana kot znana osebnost? :roll: Že tako ali tako je večji del slovenske estrade wnb in bi težko rekli, da gre za znane osebe, a še vedno se najde kar nekaj znanih obrazov, ki jih vseeno pozna večji del Slovenije kot pa neke misice (če bi bla Miss Slovenije bi še štekala, ne pa miss nekega manjšega tekmovanja, kjer so te misice prepoznavne kvečjemu v krogu sotekmovalk in med nekaj oboževalci, ki jim verjetno mečejo rože na oder :lach:). Ohja, važno, da je nardila kakšen škandal, o katerem so rumeni cajtngi pisali, ko niso mel o čem drugem.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Za to afero sem tudi jaz brala,da se z ničemer ne ukvarja,pa je prejela naziv miss športa.Zgleda pa men tud,tko kot je Tamala_mrha napisala-zahrbtna,ampak,sem se za začetek zadržala,ker sem jo včeraj prvič vidla na tv.Ines je pa men zelo simpatična s svojo odprtostjo in dobrovoljnostjo. :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Jaz lahko iz zanesljivih virov potrdim, da Aneta JE trenirala borilne veščine, je bla tud zlo dobra v tem, fora afere pa ni bla v tem, da ona ni nič trenirala, niti ne v tem, da ni dobila nobenih priznanj, ampak v tem, da ni dobila tistih priznanj, ki jih je navedla. Men osebno je bla med tistimi, ki so tekmovale za Miss Športa najlepša, kar pa dejansko sploh ni blo težko, ker so ble vse ostale za moj okus milo rečeno podpovprečne, kar se videza tiče. Je pa ona tekmovala že na ene stotih lepotnih tekmovanjih (tudi za Miss SLO, takrat ko je Groharca zmagala, Aneta je bla 1.spremljevalka) in nikjer ni zmagala, no potem je pa najlažjo pot ubrala in je KONČNO dobila titulo Miss Športa :D .
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni je Aneta vizualno povprečna, je pa res, da ima vsak svoj okus. Kar se tiče obnašanja - neka zadržana je pred drugimi sotekmovalci, sicer pa rada kaj pokomentira pred kamero, zato je za moje pojme zahrtbna in pa tudi naivna, če je mislila, da bo zmagala. :D Priti gor na Kmetijo nekaj časa pred finalom ter pričakovati oz. ponosno razodeti, da je glavni namen njene udeležbe šova glavna nagrada, je pač nerealno optimistično in iluzionistično. :lach: Naj raje reče, da je prišla zaradi samopromocije, čeprav valda da je verjetno vsak prišel tudi z namenom, da osvoji glavno nagrado, a vseeno - to si lahko privoščijo reči samo "veterani" Kmetije, ki so tam od samega začetka (sem ne spadata niti Maja M. in Daniel, ki lepo v svojem črnogorskem stilu prepeva kot murenček po Arturjevih besedah, dela pa bolj malo). :wink: Zanimivo, kako bi nekateri radi z malo oz. nič dela imeli veliko...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

sem slišala da aneta bo glava družine in bo šla h gozdnemu možu z 100 cekini, ta ji ponudi 10.000 eur in vzame in gre domov
(s)mej se
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Jst sm tud brala na netu da bo Aneta prejela ponudbo od gozdnega moža! Zdej pa grem pogledat na netu kaj se je včeraj dogajalo na kmetiji! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Tamala_mrha napisal/-a:Meni je Aneta vizualno povprečna, je pa res, da ima vsak svoj okus. Kar se tiče obnašanja - neka zadržana je pred drugimi sotekmovalci, sicer pa rada kaj pokomentira pred kamero, zato je za moje pojme zahrtbna in pa tudi naivna, če je mislila, da bo zmagala. :D Priti gor na Kmetijo nekaj časa pred finalom ter pričakovati oz. ponosno razodeti, da je glavni namen njene udeležbe šova glavna nagrada, je pač nerealno optimistično in iluzionistično. :lach: Naj raje reče, da je prišla zaradi samopromocije, čeprav valda da je verjetno vsak prišel tudi z namenom, da osvoji glavno nagrado, a vseeno - to si lahko privoščijo reči samo "veterani" Kmetije, ki so tam od samega začetka (sem ne spadata niti Maja M. in Daniel, ki lepo v svojem črnogorskem stilu prepeva kot murenček po Arturjevih besedah, dela pa bolj malo). :wink: Zanimivo, kako bi nekateri radi z malo oz. nič dela imeli veliko...

Zakaj naivno?? Če bi res hotla, bi lahko zmagala. Aneta je fizično zelo močna, v moči lahko premaga vse punce, ki so tam notri, če bi hotla, bi se po cele dneve lahko samo pratiko učila in na koncu, ko bi jo znala kot pesmico, bi komot še glavno nagrado pobrala, ker z moškimi itak lahko samo v znanju tekmuje! Ni ona tko naivna kot zgleda, zahrbtna pa tud jaz mislim, da je :roll: .
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

--------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 25. Nov. 2010 9:51, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori