Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

PuNcHKaa napisal/-a:http://www.infotv.si/?p=arhiv&kat=22&id=4137

Zanimivo,Artur je res nekaj posebnega s svojim drugačnim,nepovprečnim razmišljanjem.
Požar pa tudi sprašuje in komentira stvari,ki se ga ne tičejo.Naprimer,da ima La Toya "razbrazdan obraz."
Ne razumem v čem je poanta,da se javno razpravlja o človekovih nepravilnostih,še zlasti,če nima vpliva na to? :roll:
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

PeggySue* napisal/-a:Kaj je s tem obližem na čelu Maje M.?Je to del image-a,ali poškodba?Radovednost pač... :)

Tut mene to zanima. Od začetka sm mislna, da je mela poškodbo, sam zdj ma pa to že 3 tredne gor :roll:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

To je zdaj nova moda, da izgleda kot da bi jo kdo premlatil. :lach:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

sm slisala da dobi vsak kmet 500/600 eur da je sploh notr u tej bedastoci...(kolk denarne pomoci bi to blo otrokom, upokojencem, studentom komurkoli,...)

kuko smo bogi, da lahko tako bedarijo skp spravmo in predvajamo u prime time na tv, to je naravnost zalostno. sej nevem kdo se mi bl smil, tisti ki so ta show ustvaril oziroma ga sproti ustvarjajo al tisti, ki to dejansko gledate :oops:
Zivljenje je piskotek!
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik

inaa napisal/-a:sm slisala da dobi vsak kmet 500/600 eur da je sploh notr u tej bedastoci...(kolk denarne pomoci bi to blo otrokom, upokojencem, studentom komurkoli,...)

kuko smo bogi, da lahko tako bedarijo skp spravmo in predvajamo u prime time na tv, to je naravnost zalostno. sej nevem kdo se mi bl smil, tisti ki so ta show ustvaril oziroma ga sproti ustvarjajo al tisti, ki to dejansko gledate :oops:

Temu se ne reče usmiljeno,ampak proviciranje ali aroganca,ker si prišla svoje mnenje povedat na strani,kjer večina od avtorjev gleda to oddajo.Usmiljenje je nekaj čisto drugega in prihaja iz srca. :)
Kdo je blondinka Ines,ki prihaja na kmetijo?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

ni res. nism vas misnla zalt al pa karkol samo cudn mi je da to dejansko tolk velik ljudi gleda...
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

in zakaj je to tok čudn??... zadeva ni nč večje sranje kt usi tisti tretjerazredni oz. žblj-tič ponovljeni filmi, s katerimi skor use naše tv filajo svoj program
The secret of success is consistency of purpose.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik

*Lally* napisal/-a:
PeggySue* napisal/-a:Kaj je s tem obližem na čelu Maje M.?Je to del image-a,ali poškodba?Radovednost pač... :)

Tut mene to zanima. Od začetka sm mislna, da je mela poškodbo, sam zdj ma pa to že 3 tredne gor :roll:

Salome je v klepetalnici povedala,da je to posledica padca s kolesom.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

micamaca napisal/-a:in zakaj je to tok čudn??... zadeva ni nč večje sranje kt usi tisti tretjerazredni oz. žblj-tič ponovljeni filmi, s katerimi skor use naše tv filajo svoj program

Dejstvo je, da je itak 80% programa na Tvju samo poneumljanje! :D Tko, da ena oddaja gor ali dol. Velik se jih neki fine dela kako lahko Kmetijo kdo gleda a sami gledajo kakšno Paris Best Friend oddajo in podobne scene!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

to mas prou ja, ampak se mi zdi da kle u slo same bedaste reality showe prevzamemo..ce se pa sami kj spomnemo je pa itak pod vsakim nivojem :roll:

zakaj ne mormo prevzet nevem recimo So you think you can dance, al pa kej podobnega. Zakaj je najbolj zanimivo to kdo komu 'pejt u pičko materino' reče in kdo koga fuka in kera ga komu potegne in kdo koga opravlja in tko naprej? no ja, ampak tko je.

kdaj se pa kmetija konča? kdo zmaga (sej to se ze ve ane)? :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Kmetija oz. tovrstna ideja realitija je v osnovi čist solidna... sploh se ne da primerjat z debilizmi ala Big Brother (tega nikol nism gledala ker mi je totalno bzv.) ipd.... čist zanimiu in tud poučn bi blo gledat, kako so mogl učas preživet na kmetijah, kako so kej delal, kako je treba skrbet za živali itd...

drugo je, kaj so poptv-jevci hotl dosečt s tem šovom oz. kako so si zamislil da naj bi zadeva potekala in kakšne "kadre" so iskal za vloge kmetov... očitno jim je blo v prvi vrsti važn da najdejo čimbl primitivne in konfliktne osebke (z redkimi izjemami) in potem pač dobiš ven tako čorbo, kjer se usepovprek jebejo, kregajo, kolnejo, opravlajo, lenarjo... škoda res, ker ljudje potem avtomatično pripopajo zadevi en negativen predznak, čeprov je kot že rečeno načeloma velik bl zanimiva kt večina drugih realitijev
The secret of success is consistency of purpose.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Sicer ne spremljam več redno šova, se mi pa zdi, da vseeno brez nekaj konfliktov in vsega tega ne bi bilo tako zanimivo. Mislim, koliko izmed vas, ki spremljate šov, bi sicer gledalo Kmetijo, če bi tekmovalci samo pridno delali in se ne bi nič dogajalo? :gruebel:
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik

Moram priznat,da bom zdaj še raje gledala kmetijo,ko je odšla Salome.Sej so drugi tud zanimivi na svoj način.Dve novi še prideta,pa bosta še tisti dve malo popestrili vzdušje. :)
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

s kje je maja p.? drgač ti dve tanovi mi gresta pa na žiuce :roll:
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik

Men je Ines simpatična.Aneta je itak prišla na kmetijo na počitnice in po glavno nagrado. :D
Odgovori