Uhani v usesu so lajk 90ta. Bljah. In fuj. Isto kot tiste plasticne trenirke. Pa bundesliga frizure.
Nevem, moja prva misel, ce pristopi tip z uhanom v usesu je: Redneck.
Luss napisal/-a:Mne to tut večinoma odbija, je pa res, da se najdejo izjeme.. na enih tipih zgleda čist v redo.. če pa bi me ker tip vprašo, a naj si da al ne, bi rekla ne.
ameba napisal/-a:Če ima tip fajn stil, kot je claire napisala, so mi tiste palčke, 'tunelčki' al pa kakšni leseni uhani zelo zelo všeč. Ampak je težko natančno opisat kaj imam v mislih.
Karkoli svetlečega je fuj.
Same here. Če ma tip hud alter stil, lahko men kšne take variante ful fajn zgledajo zraven. Drgač mi pa niso všeč, sploh te shiny variantice me totalno odbijajo.
men je blo to všeč, ko sem bla še smrklja, 16, 17let, takrat si je tip tud na mojo željo preluknjal ušesa . Zdaj mi je pa to totalno mimo, moj si je ene par let tud na mojo željo ven dal uhanček in tud nikol ne pogledam tazga tipa z uhanom.
evva napisal/-a:men je blo to všeč, ko sem bla še smrklja, 16, 17let, takrat si je tip tud na mojo željo preluknjal ušesa . Zdaj mi je pa to totalno mimo, moj si je ene par let tud na mojo željo ven dal uhanček in tud nikol ne pogledam tazga tipa z uhanom.