Princeska** napisal/-a:Pozdravljeni!
Končno bom tudi jaz vprašala par vprašanj. Najprej me zanima, kako bo v ljubezni glede a to, da se moje življenje spreminja? Zanima me tudi kako bo na fax-u..mi bo delalo težave?
Ljubezen:
Karta težav za polpreteklo obdobje kaže na neke izgube ali občutek, da nekaj izgubljaš, pred nedavnim, sta se pa med kartami sedanjosti znašli tako karta ljubezen kot svatbe (nek žensko moški kompromis, sinergija, povezanost). Glede na karto upanja, ki sledi, bi rekla, da se nekaj perspektivnega vendarle že dogaja v tvojem ljubezenskem življenju, le da zna nekaj časa trajati (karta hrepenenja), da se stabilizira, predvsem, ker je prisotna neka distanca (prostorska ali pa čustvena oddaljenost). Karta potovanja in usode kaže, da se to porihta v naslednjih dveh mesecih in da razdalja (kakršnakoli že) ne bo ovira ...
Faks:
Karta hiše, ljubezni, darila kažejo, da se hujšega nimaš za bati, vseeno pa karte tudi svarijo: že karta sedanjosti je lopov (ne poskušaj po bližnjicah priti do hitrih rezultatov, se ti zna maščevati). Naslednji mesec je ena manjša krizica (karta nesreče), ampak se dobro izvlečeš (imaš kar malo sreče). Ne vidim česa problematičnega, razen, da bo treba občasno zagrabiti, pa se včasih - samo začasno - čemu odpovedat, da potem ne bo težav.
Karta darila kaže, da najdeš svoje mesto na izbrani poti.
Eto, zaenkrat toliko