What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Take sem jaz nosila v srednji šoli
(v paleolitiku so bile takšne slušalke edine, ki so obstajale :D :wink: )

Tako da mi danes tole zgleda prav simpatično "retro" ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

bonnie taylor napisal/-a:
creative PERSON** napisal/-a:http://www.skullcandy.com/shop/ti-tokidoki.html

točn tele ma :D :D

hehe niso mi ušeč..preveč avril lavigne style:)

moje so pa kosmate:)
:D ampak jih ne nosim kot dodatek..mam jih samo če gremo na kakšno daljšo pot in da ne vozim jaz.

http://www.chemical-records.co.uk/stk_i ... SCTI07.JPG

Kje pa si jih kupla?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

meni so pa velike slučalke zakon! sploh dandanes, ko maš res svašta oblik in barv, da ja najdeš kaj stilskega :P meni osebno je sicer bolj važno, da pride iz slušalk kvaliteten zvok, kar pri onih majhnih ni ravno za pričakovat. in če bi za dober sound mogla nosit satelite na ušesih, jih pač bi pa me boli K če bom na vsakem forumu na svetu v tovrstnih temah :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie taylor »

mucamaca5 napisal/-a:
bonnie taylor napisal/-a:
creative PERSON** napisal/-a:http://www.skullcandy.com/shop/ti-tokidoki.html

točn tele ma :D :D

hehe niso mi ušeč..preveč avril lavigne style:)

moje so pa kosmate:)
:D ampak jih ne nosim kot dodatek..mam jih samo če gremo na kakšno daljšo pot in da ne vozim jaz.

http://www.chemical-records.co.uk/stk_i ... SCTI07.JPG

Kje pa si jih kupla?

prek spletne trgovine:

http://www.hot-zone.tv/en_GB/dstore/sho ... 74/?Page=1

naročila pa sm jih že lani novembra.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mucamaca5 »

^^tnx
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

No če katero zanima sm js te slušalke vidla v hali 12 tm k majo Roxy stvari. Zdej ne vem če majo še k me že dolgo ni blo tam. Sam so mel sam ene 5 izdelkov.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

te slučalke majo marsikje, pa kar se tiče zvoka, so za moje pojme takoj za studijskimi slušalkami.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Mislim, da je pa zdaj dovolj nabijanja o teh slušalkah. Če se še niste zmenile do konca kje se jih dobi usw., se preselite v to temo.
Back on the topic.
NTW v skorajšnji zimi (sodeč po vremenu, ne koledarsko gledano) so balerinke. Seriously? :eek:
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

ali pa sandali s prsti zunaj (po možnosti pa spodaj barvaste nogavice)
Zadnjič sm eno urihtano žensko kljub dežju in hudemu mrazu vidla v japonkah in kratkih hlačah. Zgoraj pa dolg kosmat plašč za med eskime. :roll:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie taylor »

mogoče je sam za minuto skočila v trgovino po krompir pa čebulo.. :D
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Tamala_mrha napisal/-a:NTW v skorajšnji zimi (sodeč po vremenu, ne koledarsko gledano) so balerinke. Seriously? :eek:

:lol: res je, v petek sem šla po šihtu (dresscode) ven se malo podružit in me je nazeblo ko cucka! :D

sem pa šele zdej na šihtu začela opažat (mam velik pretok ljudi) tiste bejbe ki niso pogruntale da je treba čez legice neki oblečt, joj fuj. :?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

zmeraj vec jih je, dear god. pa kaj ti ni jasno, da ti med nogami vse v p**** leze? jaki :tot:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

keepsake napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:NTW v skorajšnji zimi (sodeč po vremenu, ne koledarsko gledano) so balerinke. Seriously? :eek:

:lol: res je, v petek sem šla po šihtu (dresscode) ven se malo podružit in me je nazeblo ko cucka! :D

sem pa šele zdej na šihtu začela opažat (mam velik pretok ljudi) tiste bejbe ki niso pogruntale da je treba čez legice neki oblečt, joj fuj. :?

Jah, jbg, za 1. novembra je na britofu stala ena direkt pred mano v legicah globoko nekje, balerinkah (mene je v gležnjarjih zeblo) pa eno mini jaknco gor. ehhhh... kakor komu paše, ane? :D
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

ja no, sam balerinke so res bolj za spomladi, polet in začetek jeseni za nosit :D tako da ja, to je definitivno not to wear. :)
niso mi všeč une mrežaste majčke, ki izgledajo na še tako luštni punci ceneno. al pa lakasti škornji po možnosti z ultro tanko peto, kar me spominja na plesalke v nočnem baru :D
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

Ok, zdej sem pa dejansko tok v šoku, da sem v službi skočila na net in res morm tole napisat :D

Drage moje, če bi slučajno kateri se zdelo super primerno in seksi in izvirno prit na razgovor za službo v roza šajni kao ledr hlačah, živo vijoličnih lakiranih hooker boots, srajci dekoltirani do popka.... eeem pa ni razgovor za delo v striper baru ampak v pisarni... think again! :D Resno.
:lach:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Zaklenjeno