What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

doomay napisal/-a:tekaški supergi (tudi če telovadiš - ogabni so vsi!)

očitno nisi ravno tekačica, če ne, ne bi pisala takih neumnosti :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

doomay napisal/-a:drugače pa je meni osebno not to wear: tekaški supergi (tudi če telovadiš - ogabni so vsi!)

takim, ki tečemo, je pa res edino pomembno kako zgleda tekaški superg ... :roll: ...

meni je not to wear:
sezonske tekačice (ponavadi se te pojavijo pred poletjem oz obdobjem predpojavom kopalk) in so pri tem totalno naparfurmirane in z popolnim make upom ... in potem kao tečejo ... :))

p.s.
ni ravno not to wear ... ampak mi gredo na k. osebe, ki same nimajo nobenega izvirnega stila so totalno povprečne in potem komentirajo druge (ponavadi izvirne, samosvoje stile) z takim tonom, kot da so neki jaki modni poznavalci ...
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

in še ena stvar, ki ni lih obleka ampak vseeno... sprehajanje po ljubljani z unimi ogromnimi ampak res ogromnimi slušalkami v velikosti naušnikov...hudiča, a niso izumili tamalih slušalk za v ušesa vtaknt

in so ble slučajn belo črno vijolčne z nekimi kostkoti & stuff
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

creative PERSON** napisal/-a:in še ena stvar, ki ni lih obleka ampak vseeno... sprehajanje po ljubljani z unimi ogromnimi ampak res ogromnimi slušalkami v velikosti naušnikov...hudiča, a niso izumili tamalih slušalk za v ušesa vtaknt

hmm zdaj sta pa dve varjanti... (aja, taprava zadeva je qoute ne pa povečaj besedilo:P)

a) si lastnica teh dotičnih sušalk črno vijolčno belih nevemkakšnih in sem ti ravnokar stopila na žulj

b) gredo tudi tebi na k***c

kr nekak bolj vrjamem v verzijo a se najprej sprašujem kdo za vraga sploh dela slušalke v opisani kombinaciji in čemu je potreben ves ta kič če so namenjene izključno in samo poslušanju glasbe... kod drugo pa ne, nisem imela priložnosti srečati te tehnološke spake ki jo opisuješ ampak opažam vedno več teh nakaz kako sprehajajo svoje lastnike po ljubljani... in se res ponovno sprašujem zakaj je že to bolj praktično od slušalk za vtaknit v ušesa????
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Haha, men so ble pa vedno simpatične te ogromne slušalke. Na ljudeh z določenim stilom mi znajo res kul izpast, pač kot dodatek.
Sm pa tut sama bl pristašica navadnih slušalk, ker se mi večjih ne bi dal s sabo vlačit. :)

Not to wear so pa men pohodniški čevlji za po mestu. Pri nas tega ni, sm pa na Portugalskem videvala polhn punc v tem, tko za vsakdanje aktivnosti. Cel trend, heh. :?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie taylor »

na vama link ko vama grejo tooook na živce http://www.skullcandy.com/shop/all-prod ... ?limit=all

so pa najbolj prodajane slušalke trenutno oz že kar nekaj časa :P
Zadnjič spremenil bonnie taylor, dne 04. Nov. 2009 16:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

miikena napisal/-a:Not to wear so pa men pohodniški čevlji za po mestu. Pri nas tega ni, sm pa na Portugalskem videvala polhn punc v tem, tko za vsakdanje aktivnosti. Cel trend, heh. :?

Tole je res očitno "trend" na Portugalskem. Sem mela cimro s Portugalske in je nosila SKOZ gojzarje oz. pohodniške čevlje. Za na faks, za žurat, za na kosilo, pijačke. Čist skoz. Kot da bi na Triglav lezla :D

OT: koliko časa pa bila na Portugalskem? Kje? Kako šla tja? (katera letalska družba). Lahko tudi ZS :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ice_cofee napisal/-a:Hmm ... tko res not to wear zame so une tipične New Yorker majice. Sej razumem, pocen so pa vsi smo jih nosil v obdobju 12-14 let, sam pol 17+ mi pa res ni več lepo. To poletje sem videvala tko res zrihtane luštne punce, minič, usklajena torbica, petke, pol pa gor una živo rdeča/roza majica s čebelo al pa z avtom :? Pa pol so še razne peace majčke z metuljčki, ki so pomojm res primerne sam za generacijo moje mlajše sestrice, najbolj, ampak res najbolj mi pa grejo na živce tisti žabji puloverji "kiss me ... I`M GORGEOUS" "I love me," itd. Z enim takim kosom zame stil ne more bit uredu.

Se strinjam! :D Dosti punc ima take majčke, in ne le, da so mi te logotipi smešni oz. glupi, tudi vsaka druga ima identičnega (ali pa napis v zvezi s tem, da je unique ali the one, pa vidim takšen napis na kar nekaj majčkah). :D No, zdaj sicer že nekaj časa ne, pa vseeno. Verjetno se pripravlja nov pohod s kakšnimi "trendi" majčkami.
Niso mi všeč špičaki, sploh če je ženska lepo oblečena in vse štima, pol pa vidiš, da ma obute špičake. :?
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

bonnie taylor napisal/-a:na vama link ko vama grejo tooook na živce http://www.skullcandy.com/shop/all-prod ... ?limit=all

so pa najbolj prodajane slušalke trenutno oz že kar nekaj časa :P

ma saj mi ne grejo na živce te dotične slušalke... :P se strinjam s tem, da so zlo praktična zadeva če poizkušave s cimro poslušati vsaka svojo muzko, še posebej če je ona udarjena na haus jaz pa se sprehajam nekje med rockom in metalom... :D

samo res mi ni jasno, zakaj vlačiti te slušalke po ulici? a ni to mičkeno nepraktično? sam to je to, ne bit zdj cele užaljene ker se mi zdi trapasto vlačit tele slušalke na buči sred čopove... mislim, če ne drugo uničijo frizuro... :? in ne pašejo baš na večino stilov... :?
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Men so pa čist hude take velike slušalke.

Pa še dobr, da jz svoje cutesy majčke/puloverje nabavljam v tujini/prek spleta, tko da ni vsaka tadruga enak oblečena.
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka

MissBitch napisal/-a:
creative PERSON** napisal/-a:in še ena stvar, ki ni lih obleka ampak vseeno... sprehajanje po ljubljani z unimi ogromnimi ampak res ogromnimi slušalkami v velikosti naušnikov...hudiča, a niso izumili tamalih slušalk za v ušesa vtaknt

hmm zdaj sta pa dve varjanti... (aja, taprava zadeva je qoute ne pa povečaj besedilo:P)

a) si lastnica teh dotičnih sušalk črno vijolčno belih nevemkakšnih in sem ti ravnokar stopila na žulj

b) gredo tudi tebi na k***c

kr nekak bolj vrjamem v verzijo a se najprej sprašujem kdo za vraga sploh dela slušalke v opisani kombinaciji in čemu je potreben ves ta kič če so namenjene izključno in samo poslušanju glasbe... kod drugo pa ne, nisem imela priložnosti srečati te tehnološke spake ki jo opisuješ ampak opažam vedno več teh nakaz kako sprehajajo svoje lastnike po ljubljani... in se res ponovno sprašujem zakaj je že to bolj praktično od slušalk za vtaknit v ušesa????

mah povečala sm sam zato da je pač opazno čeprob bi loh tt citira ma važn da ne razvleče teksta :)

drgač pa ja nimam takih slušalk sam moja sošolka ma zdej nove in usa ponosna hod z nimi okol ( nwm če jih je odkar jih ma že kdj doma pustla ) - so pa dost grozne ja sam če njej paše an po pa tt prou itq ma rada use kar je pisano in iz risank in oh in sploh. pa sej sploh ni fora u priporočnosti sam njej so pač neki ful všeč

men sicr ne grejo na k***c sam nebi jih pa ankol mela k jih morš poj met skoz za vratam al pa na glav itq se pa tko bol neupadlivo oblačm da upm da ne vzbujam neke über pozornosti :D :D
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka

Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

OMG, danes sem v City parku vidla eno, ki je hodila po uggicah namesto po podplatu (totalno raznošene kot je že ena pred kratkim tu gor opisala, verjetno so bile fejk, nisem pa ziher, ker tega ob tej grozoti sploh nisem opazila). + tega je dež lil kot iz škafa, ona pa je v tem kopitljala naokrog. :roll: Sweet Jesus!
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie taylor »

creative PERSON** napisal/-a:http://www.skullcandy.com/shop/ti-tokidoki.html

točn tele ma :D :D

hehe niso mi ušeč..preveč avril lavigne style:)

moje so pa kosmate:)
:D ampak jih ne nosim kot dodatek..mam jih samo če gremo na kakšno daljšo pot in da ne vozim jaz.

http://www.chemical-records.co.uk/stk_i ... SCTI07.JPG
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^po vrh pa še grejejo ušesa :lach: (sploh ne tok neumno, heh)
Zaklenjeno