doomay napisal/-a:tekaški supergi (tudi če telovadiš - ogabni so vsi!)
očitno nisi ravno tekačica, če ne, ne bi pisala takih neumnosti

doomay napisal/-a:drugače pa je meni osebno not to wear: tekaški supergi (tudi če telovadiš - ogabni so vsi!)
creative PERSON** napisal/-a:in še ena stvar, ki ni lih obleka ampak vseeno... sprehajanje po ljubljani z unimi ogromnimi ampak res ogromnimi slušalkami v velikosti naušnikov...hudiča, a niso izumili tamalih slušalk za v ušesa vtaknt
in so ble slučajn belo črno vijolčne z nekimi kostkoti & stuff
miikena napisal/-a:Not to wear so pa men pohodniški čevlji za po mestu. Pri nas tega ni, sm pa na Portugalskem videvala polhn punc v tem, tko za vsakdanje aktivnosti. Cel trend, heh.
Ice_cofee napisal/-a:Hmm ... tko res not to wear zame so une tipične New Yorker majice. Sej razumem, pocen so pa vsi smo jih nosil v obdobju 12-14 let, sam pol 17+ mi pa res ni več lepo. To poletje sem videvala tko res zrihtane luštne punce, minič, usklajena torbica, petke, pol pa gor una živo rdeča/roza majica s čebelo al pa z avtomPa pol so še razne peace majčke z metuljčki, ki so pomojm res primerne sam za generacijo moje mlajše sestrice, najbolj, ampak res najbolj mi pa grejo na živce tisti žabji puloverji "kiss me ... I`M GORGEOUS" "I love me," itd. Z enim takim kosom zame stil ne more bit uredu.
bonnie taylor napisal/-a:na vama link ko vama grejo tooook na živce http://www.skullcandy.com/shop/all-prod ... ?limit=all
so pa najbolj prodajane slušalke trenutno oz že kar nekaj časa
MissBitch napisal/-a:creative PERSON** napisal/-a:in še ena stvar, ki ni lih obleka ampak vseeno... sprehajanje po ljubljani z unimi ogromnimi ampak res ogromnimi slušalkami v velikosti naušnikov...hudiča, a niso izumili tamalih slušalk za v ušesa vtaknt
in so ble slučajn belo črno vijolčne z nekimi kostkoti & stuff
hmm zdaj sta pa dve varjanti... (aja, taprava zadeva je qoute ne pa povečaj besedilo:P)
a) si lastnica teh dotičnih sušalk črno vijolčno belih nevemkakšnih in sem ti ravnokar stopila na žulj
b) gredo tudi tebi na k***c
kr nekak bolj vrjamem v verzijo a se najprej sprašujem kdo za vraga sploh dela slušalke v opisani kombinaciji in čemu je potreben ves ta kič če so namenjene izključno in samo poslušanju glasbe... kod drugo pa ne, nisem imela priložnosti srečati te tehnološke spake ki jo opisuješ ampak opažam vedno več teh nakaz kako sprehajajo svoje lastnike po ljubljani... in se res ponovno sprašujem zakaj je že to bolj praktično od slušalk za vtaknit v ušesa????
creative PERSON** napisal/-a:http://www.skullcandy.com/shop/ti-tokidoki.html
točn tele ma![]()