Opravičujem sem vam ker sem vas spravljala ob pamet. Z Janjo sem se odkrito pogovorila. No neki me pa vselih zanima. S fantom sva se odločla(soglasno) da je čas za sex. Ampak on je reku da ne bo nosu kondom ker menda ni isto. Jaz ne vem kaj naj nardim. Kaj bi vi naredla na mojem mestu.
Hvala
Glede na tvoje poste nisi pripravljena niti na to, da zapustiš hišo, kaj šele na seks. Ta fant najbrž izkorišča tvojo zmedenost in misli samo nase. Najprej si uredi življenje in se nauči imeti rada, potem si boš našla nekoga, ki te bo imel rad.
Mislim, da ni fer, da v vseh postih omenjaš imena svojih bližnjih!
Ups pardol samo mogoče bi blo pa res fajn da prekineva Nimam pojma kaj se dogaja z mano. Pom o vse temelito premisla. V meni kar mrgoli vprasšan ki si jih prej nikol nisem postava. hvala vam.
Ok a sem samo jaz v tej temi totalno izgubljena, vsi ostali pa štekate poanto? Zakaj se rutica že v prvem postu opravičuje, da vas je spravljala ob pamet, če je pa temo šele načela? In kdo hudiča je Janja?
heh, rutkica misli da smo vsi na tekočem z vsemi njenimi posti in dogajanjem v njenem življenju
lej, emm... sem šla mal brat tvoje ostale poste.. mal morš še zrastit, uživaj življenje, drži se, vse bo ok. če se odločiš za spolnost, počni to varno. ne zaupaj kar vsakemu, pazi nase, ker drugi ne bodo nate.
Kratko in jedernato mu povej da brez kondoma ne bo nič. Če mu je kaj do tebe bo že potrpel. Drugače pa se le poslovi od njega in poišči nekoga, ki mu boš nekaj pomenila.