Restavracije na študentske bone
Aha sej zdej gledala ure ja in je normalno. Sam tole me zanima tiste ki jeste v imperio mexicanu: na njihovi strani je pod študentsko ponudbo kr nekaj menijev, ampak je mal nejasno označeno kaj je kaj. na tem linku: http://www.imperio.si/studentska_ponudba.php so slikce menijev in pol pr eni slikci pišejo štiri različne stvari. kako nej vem kaj je kaj?
ne bi rada kej zafušala.

-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- lovekisses
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopsiho
Sm bla zanč v Tajski v City parku in morem rečt, da mi je blo fuuuuul dobr za jest.
Prej sm bla že v Tajski v DABUDI in v prvo mi je blo kr neki, ker nism bla navajena na nov okus, v drugo mi je blo že fuuul boljš.
Tuki v City parku je pa fajn, ko je samopostrežna in si vzameš kar hočeš, sprobaš različno hrano in okuse. Definitivno še grem!
Prej sm bla že v Tajski v DABUDI in v prvo mi je blo kr neki, ker nism bla navajena na nov okus, v drugo mi je blo že fuuul boljš.
Tuki v City parku je pa fajn, ko je samopostrežna in si vzameš kar hočeš, sprobaš različno hrano in okuse. Definitivno še grem!

haley napisal/-a:Je katera že v Novem mestu jedla na študentske bone?
Kitajske so itak zakon, še posebej Nan King u Mačkovcu, ful je uredu tut Totalka - pičiči njami:) pa v Rondoju majo tut na bone, sam tam na bone nism še jedla, sam tku, pač ne na bone - in so pice fuuul dobre.
Kr pohvaljo pa tut Loko, druzga pa niti ne vem.
Drgač pa Slorest na Pedagoški - men se dopade, čeprou vidm d vas je tle dost k vam ni všeč. pa Tartuff je tut kul.
Jaz pa bi rada ta teden šla v Intersparovo restavracijo v City Parku in ker ne vem, kaj vse dobim na študentski bon (tam sem jedla samo brez bona do zdaj), me zanima če kera ve.
Sem gledala na student-info, kjer pišejo dnevni in tedenski meniji, ampak ne vem kje si tam vzamem na bon, da ne bom preplačala potem kosila.
Solate so za nas tiste majhne, ki so že pripravljene in potem sam izbereš? Pa dajte povedat kaj točno vse vsebuje bon, ker je na strani malce nejasno napisano.

- Mimi123
- Komunikatorka
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
Naja* napisal/-a:Jaz pa bi rada ta teden šla v Intersparovo restavracijo v City Parku in ker ne vem, kaj vse dobim na študentski bon (tam sem jedla samo brez bona do zdaj), me zanima če kera ve.Sem gledala na student-info, kjer pišejo dnevni in tedenski meniji, ampak ne vem kje si tam vzamem na bon, da ne bom preplačala potem kosila.
Solate so za nas tiste majhne, ki so že pripravljene in potem sam izbereš? Pa dajte povedat kaj točno vse vsebuje bon, ker je na strani malce nejasno napisano.
juha + mala solata, k je že narejena + glavna jed (kar si izberes, se mi zdi da je vse razn rib (se mi zdi)) + kozarec vode (navadna, z mehurčki ali pa z okusom manga). to dobis

Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”