v mene ne verjames, ker me se nisi vidla? kaj sem potem - boot?

buubbika napisal/-a:Ka pa vem, ni dokazov, da smo edini, ni dokazov, da nismo.
Mogoče pa res samo preletavajo Zemljo na poti k njihovemu pravemu cilju? Mogoče se celo hočejo znebiti našega planeta, da bi lahko naredili na njenem mestu eno super-obvoznico in jim ne bi bilo več treba se tu ustavljati oz. karkolipačže?Dita- napisal/-a:preprosto butasta se mi zdi ideja, da bi nezemljani vsakič ko pridejo na zemljo prepotovali nevemkoliko svetlobnih let, bi se tukaj samo malo pokazali in preleteli nebo, potem pa odšli? kje je logika?
purple_rain napisal/-a:Mogoče pa res samo preletavajo Zemljo na poti k njihovemu pravemu cilju? Mogoče se celo hočejo znebiti našega planeta, da bi lahko naredili na njenem mestu eno super-obvoznico in jim ne bi bilo več treba se tu ustavljati oz. karkolipačže?Dita- napisal/-a:preprosto butasta se mi zdi ideja, da bi nezemljani vsakič ko pridejo na zemljo prepotovali nevemkoliko svetlobnih let, bi se tukaj samo malo pokazali in preleteli nebo, potem pa odšli? kje je logika?
(vzemi(te)) zgornji tekst bolj za hec kot ne; vseeno pa I want to believe, hehe)
Pontifex Maximus napisal/-a:Klinc, jest še v to dvomim, ali ima znanost res prav, da se planeti vrtijo okrog sonca...Namreč zadeve, razen po slikah in raznih simulacijah, še nisem videl. Oči, ko gledam v nebo, pa mi govorijo ravno obratno od znanosti. Da je Kepler prišel do te ugotovitve zgolj zato, ker je nekaj lažje izračunal, ker je postavil v središče sonce, mi je pa absurd.