Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Mačka666 napisal/-a:Rabim stilski nasvet...

Kupila sem si jakno v imitaciji usnja, ki je temno rjave barve...taka čokoladna barva...men osebno ful lepa!
No in sem prišla domov in ugotovila,da sploh nevem, kako jo naj kombiniram :? se mi zdi,da naenkrat nimam nič kar bi pasalo zraven.... :help:

Ej te čisto štekam kako se počutiš...ravno včeraj sem šla tako jaknico probat (sicer v črni barvi), je ful dobra in lepo mi stoji, ampak pol nism mela dost jajc, da jo kupim, ker nimam pojma na kaj jo naj kombiniram :D
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

Jaz imam usnjeno jaknco v kremni barvi, pa mislim, da ni potrebno imeti zato še kaj drugega v tej barvi oblečenega. Preprosto se oblečeš v bolj enobarvna oblačila, povrh vržeš jaknco in je super. :)
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Mene pa zanima, kakšen mora biti šal, ki ga je zdje tko moderno imet okoli vratu zavezanega v trikotnik?? Mora biti kvadratne oz. trikotne oblike? Ali se da tut navadnega tkole zvit?
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

kvadratnega prepogneš po diagonali in dobiš trikotnik.
Mačka666
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mačka666 »

haley napisal/-a:

Kupila sem si jakno v imitaciji usnja, ki je temno rjave barve...taka čokoladna barva...men osebno ful lepa!
No in sem prišla domov in ugotovila,da sploh nevem, kako jo naj kombiniram :? se mi zdi,da naenkrat nimam nič kar bi pasalo zraven.... :help:

Ej te čisto štekam kako se počutiš...ravno včeraj sem šla tako jaknico probat (sicer v črni barvi), je ful dobra in lepo mi stoji, ampak pol nism mela dost jajc, da jo kupim, ker nimam pojma na kaj jo naj kombiniram :D

Ma ja glej, men je po eni strani prav žal,da sem si jo kupla!...po drugi strani pa si mislim,da nimam dovolj jajc,da bi kaj drugega zravn kombinirala...pač kake druge barve. Ampak bom šla pa zdej v akcijo in bom neke skombinirala zraven...bo kar bo :D
Never Forget that You ARE who You Want To Be...
Mačka666
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Temen ozek jeans, majčke raznih barv, škornji, lepe superge. Ali pa kakšna oblekca, barvne žabe (ali črne)+ škornji. Možnosti je neomejeno!

To sem tudi že razmišljala...mam ene take rjavo-črne balerinke od Tamarisa in mislim,da bi zgledle fajn,na kak temen jeans, neko majčko,pa to jaknco čez...
Edino o barvi šala še razmišljam...nevem ali naj mam v črni barvi ali pa si naj kupim kakega v rjavi...

ja vem ja, kompliciram :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Mačka666 napisal/-a:
haley napisal/-a:

Ma ja glej, men je po eni strani prav žal,da sem si jo kupla!...po drugi strani pa si mislim,da nimam dovolj jajc,da bi kaj drugega zravn kombinirala...pač kake druge barve. Ampak bom šla pa zdej v akcijo in bom neke skombinirala zraven...bo kar bo :D

Evo jaz sem si jo danes kupila :D Je črne barve pa prov frajerska zgleda :D Sem tudi prodajalko vprašala na kaj naj jo kombiniram, pa mi je rekla da v bistvu na vse paše...lahko obuješ na njo teniske ali petke, temne kavbojke, kiklco, oblekco, tuniko, pulover... Neki sem brala še na internetu, da se je taka jaknica celo začela vpeljevati v poslovna oblačila :)
Zdej pa mormo samo še midve bit pogumne in jo začet nosit :wink:
Mačka666
Sramežljivka
Sramežljivka

haley napisal/-a:Evo jaz sem si jo danes kupila :D Je črne barve pa prov frajerska zgleda :D Sem tudi prodajalko vprašala na kaj naj jo kombiniram, pa mi je rekla da v bistvu na vse paše...lahko obuješ na njo teniske ali petke, temne kavbojke, kiklco, oblekco, tuniko, pulover... Neki sem brala še na internetu, da se je taka jaknica celo začela vpeljevati v poslovna oblačila :)
Zdej pa mormo samo še midve bit pogumne in jo začet nosit :wink:

Ti si vsaj bla pametna pa si si kupla v črni barvi :D ...jaz pa jo mam v temno rjavi...sicer pa ja, zakaj bi komplicirala :cool: ....vsak ma svoj stil :)...torej Haley greve v akcijo :ja: :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Nehajte delat piramid!
naslednjič se prispevek izbriše.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Mene pa zanima kaj mislite o naslednji kombinaciji: Bela pletena obleka + črne, ne preveč tanke nogavičke + čevlji s peto, ki imajo sicer prste pokrite, drugače pa so precej odprti. Grem na rojstni dan in ne bi rada imela škornjev, ker se sigurno ne bom dobro počutila, ne vem pa če so odprti čevlji primerni za tako vreme sploh še?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če boste notri, bo super kombinacija. :top: Pa če ti ne bo treba kej dost po dežju hodt :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja notri bomo skozi :) raje tu malo povprašam, da me ne bi kdo čudno gledal, če pridem z odprtimi čevlji :D
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Tamarra* napisal/-a:Mene pa zanima kaj mislite o naslednji kombinaciji: Bela pletena obleka + črne, ne preveč tanke nogavičke + čevlji s peto, ki imajo sicer prste pokrite, drugače pa so precej odprti. Grem na rojstni dan in ne bi rada imela škornjev, ker se sigurno ne bom dobro počutila, ne vem pa če so odprti čevlji primerni za tako vreme sploh še?

Meni na pletene obleke pašejo samo škornji :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Sj pa paše..samo velik bolj luštno bi blo, če bi bli čeveljci beli. :)
It was forever..but it didnt last long..
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Saj v bistvu čevlji so črni, malo pa kombinirano nekaj z belim vmes. Nobene slikice ne najdem na internetu, fotoaparata pa trenutno tudi nimam. Je pa obleka čisto preprosta, meni se zdi bolj kot nek malo daljši pulover, na tak način je narejena.
Zaklenjeno