Ta dva itak samo natolcujeta, kako sta "samo" prijatelja. Lahko, ni problema, ampak se vidi, da je tu vmes nekaj več. Če je temu tako, potem bi mene na Majinem mestu bilo sram, ker ima "zunaj" fanta.
jst tudi ne verjamem Goranu.. na začetku oddaje se mi je zdel najbolj vredu in pošten, ampak sem zdaj čisto spremenila mnenje.. čist isti je kot Artur, oba sta mojstra v spletkarjenju in manipulaciji..
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.
Liefde napisal/-a:Salome je edina na Kmetiji ki pove vse direkt, drugi pa se skrivajo in govorijo za hrbtom...to pa mi sploh ni všeč, in prov zaradi tega jo bojo hotli vržt vn! Ne vem če bo zmagala, ampak je res faca!
Ja sej kolikor je meni znano (in verjetno še komu drugemu, ki je vsaj tu pa tam poškilil kaj se dogaja v šovu), je bilo itak vnaprej domenjeno po kakšnem vrstnem redu bodo šli ven. Zataknilo naj bi se pri La Toyi, ki je izneverila Alenko in jo "poslala" domov. Kaj se bo pa v prihodnje dogajalo med "slavnimi" kmeti in kmeticami pa me ne briga več kaj dosti, ker sem se jih že naveličala gledati.