But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
NOVO: a mi lahko en čist po domače razloži finančno krizo, kako je res blo.. sicer vem, ampak neznam ubesedit oz. lepo razložit.
od tega kako je euro rastel in so Američani umetno dvigovali dolar... in kako se je potem use zalomilo s temi posojili... in kako je potem to uplivalo na cel svet.
tko nasplošno mal.. nujno rabim!
NOVO VPRAŠANJE:
Slišala sem, da pri Mič stylingu sprejemajo modele.. Prideš tja in te zastonj ostrižejo.. Zanima me, če katera kej bolj ve od mene in če še vedno sprejemajo modele..
Za Miča ne vem, majo pa pr Stevotu isto, pa se mi zdi, da kr skoz kej rabjo. Se zmeniš za datum, pa te postrižejo (+ pobarvajo lahko). Sam te ponavad kak, ki se uči, striže, ne en od njihovih. Tko da če ne dobiš pr Miču, lah pr njih probaš.