.
Primerjala sem NO in čivavo? Hmmmm...očitno res ja, če ti tako praviš
. Govorila sem samo o dlaki in njeni funkciji, kaj drugega nisem niti načela.
Ni se moj namen kregat, tako da...delajte kaj hočete!
Maya19 napisal/-a:Primerjala sem NO in čivavo? . Govorila sem samo o dlaki in njeni funkciji, kaj drugega nisem niti načela.
) je bila namenjena seveda gretju, zaščiti, s tem ko male pasme kljub dlaki niso navajene nihanja temperatur.

nekdo tega nima rad in pač sprejmem drugačno mnenje. saj mate psa zaradi sebe, da se mate lepo z njim in ga vi oblečete če ga pač hočete oz. morate zaradi posebnega razloga, torej se ne obremenjujte z mnenjem drugih 

Maya19 napisal/-a:A potem ve poleti psa tudi obrijete na nulo, ker je bogemu revčku takrat tako zelo vroče?! No kako to delate poleti in kako poleti vidite kdaj je psu za popizdit vroče?
Potem niti ne more biti odporen na vreme!SWEETprinces napisal/-a:Klik
No, sicer so mi lepa samo ležišča, ovratnice in povodci, oblekce so mi pa juck (tiste kičaste, ne mislim plaščkov pa tega kar je še v mejah normale). Samo je vse v dolarjih oz. predpostavljam, da ni mogoče naročiti v Slovenijo izdelkov? Ve kera kaj več, je že kera kaj naročala prek te strani?

Nutella` napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:Klik
Ful zanimiva stranNo, sicer so mi lepa samo ležišča, ovratnice in povodci, oblekce so mi pa juck (tiste kičaste, ne mislim plaščkov pa tega kar je še v mejah normale). Samo je vse v dolarjih oz. predpostavljam, da ni mogoče naročiti v Slovenijo izdelkov? Ve kera kaj več, je že kera kaj naročala prek te strani?
aja, pa bela dlaka drugače odbija sončne žarke, in s tem nudi zaščito psu.
me pa prav nič ne moti, če to počnejo ostali, ker se mi ne zdi mučenje živali. psi ne poznajo ponižanja,ampak,verjeli ali ne, samo uživao v pozornosti, ki jo dobijo. ampak meni to pač ni všeč, če je komu drugemo, ok.

SWEETprinces napisal/-a:no potem me razumes. imam pinca ki ga je 15 minut nazaj zunaj tako zeblo da je komaj cakal da ga spustim notri. zdej se pa greje pod kovtrom.
oz naredi ar metrov, glih toliko da se ne polula pred pragom, in pol jo lahko vlečem, da bi šli na sprehod, ampak ona se ustavi in noče naprej, dokler se ne obrnemo proti domu
jst mojo ko pridemo iz sprehodu (posebno zdaj ko je mraz), vedno po tačkah in trebuščku stuširam s toplo vodo, pol pa uživa zavita v brisačko, in pol jo posušim s toplim (ne vročim) fenom
dobri so, nam še kako znajo pokazat svojo voljo. meni je pač logično, da če pes noče ven, oziroma se ves trese, naslednjič oblečem