neznanka napisal/-a:Oj kako pa jo oprete lunnetko? Ker jaz jo operem pod tekočo vročo vodo in zmočim pod vročo vodo za 3 min in še vseeno smrdi. Zato me zanima kje delam napako
Oprat jo moraš z mrzlo vodo!

neznanka napisal/-a:Oj kako pa jo oprete lunnetko? Ker jaz jo operem pod tekočo vročo vodo in zmočim pod vročo vodo za 3 min in še vseeno smrdi. Zato me zanima kje delam napako
HčiLune napisal/-a:hej punce
js tole zadevo- lunettko že kar neki časa gledam in študiram da bi si jo nabavla..prvo se mi je to zdelo neki jooooj ma neee..ampak najbrž more bit prav kul.. predvsem zato razmišlam kr mam ful probleme s tamponi..ni šans več da jih uporabljam..dobim kr vnetje.. se mi zdi tale zadeva bolj higienska.. ampak vseeno malce oklevam..
me zanima.. a pa je možno da lunettka zdrsne notr in je ne morš spravt normalno ven? (to me mal skrbi.. kr kadarkol maš kaj v sebi..no vsaj pr meni je tko.. da mam tak filing..) je mela katera kake težave že s tem?
floribunda napisal/-a:če redno čistiš luknjice in jo redno prazniš, ne bi smelo bit večjih problemov z vakuumom.
Tejax napisal/-a:HčiLune napisal/-a:hej punce
js tole zadevo- lunettko že kar neki časa gledam in študiram da bi si jo nabavla..prvo se mi je to zdelo neki jooooj ma neee..ampak najbrž more bit prav kul.. predvsem zato razmišlam kr mam ful probleme s tamponi..ni šans več da jih uporabljam..dobim kr vnetje.. se mi zdi tale zadeva bolj higienska.. ampak vseeno malce oklevam..
me zanima.. a pa je možno da lunettka zdrsne notr in je ne morš spravt normalno ven? (to me mal skrbi.. kr kadarkol maš kaj v sebi..no vsaj pr meni je tko.. da mam tak filing..) je mela katera kake težave že s tem?
Sama sem bila kratek čas lani zadovoljna uporabnica te "stvarce". Potem pa se mi je pri četrti menstruaciji zgodilo to, kar se naj ne bi moglo zgoditi. Naredil se je tak vakuum, da sem se jo kakšne tričetrt ure trudila dobiti ven na vse načine, a ni šlo. Bila je tam kot zalepljena! Bila sem že povsem izčrpana in začela me je že grabiti panika.
Bila je nedelja dopoldan, tako da sem šla h ginekologu na urgenco. Na srečo je delala prijazna ginekologinja. Stvar se je uredila, ona pa je delovala v smislu, da to ni nič takšnega, da se tudi to lahko zgodi.
Četudi bi me še kdaj zamikala uporaba te skodelice, se samo spomnim na to svojo izkušnjo in mi hitro mine. Na srečo se je takrat vse lepo končalo, ob misli, da bi se mi pa to zgodilo na kakšnem morju (v tujini) - raje niti ne pomislim...