Suhe ustnice
- mariposa18
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Meni se niso še nikoli tako izsušile, da bi mi naenkrat popokale in ratale čisto suhe. Je pa logično, da jih je treba v vetru in mrazu (tudi na soncu, le da takrat ne ratajo suhe) nenehno mazat z vazelinom. Meni pomaga tudi v najhujšem mrazu Blistex, vse ostale (razen navadna Labello) mi ne pomagajo, ker so preveč suhe oz. trde. 

-
- Sramežljivka
žab'ca napisal/-a:Kadar mam js razpokane ustnice pa da me ful pečejo, si nardim piling z eno zobno ščetko (novo) tok da ti pač odvečna kožca odpade pol si pa ustnce mažem z medom! mmmmm sladko je pa men še ful pomaga
ko greš pa vn si pa z labelo maž, pa ne se na vetru lizat
Ja med res ful pomaga

Jst mam že od nekdaj konstanto suhe ustnice - tudi poleti.. Preizkusla od Blistexov do Labello do Eucerina, La Roche Posay, Neutrogena itd., najbolj mi pomaga Blistex tisti v lončku in pa Hladilno mazilo za dojencke (ja I know) sam je tko mastno in mi takoj popravi.. Drugace pa več kot pol ure ne zdržim brez tega.
- positive vibration
- Cosmofrik
Meni se to zgodi, ko se preveč mažem z labelami in potem nekak postanem "odvisna" od tega. Kot da se mi poruši ta sistem samonavlaževanja ustnic, ker jih nonstop neki drkam.
Rešitev? Hja, odvajanje od label in mazanje z medom.
Rešitev? Hja, odvajanje od label in mazanje z medom.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...