Moj se tu pa tam spomne, da bi zaplesala, ni pa neki privrženec plesa. Tak da takrat k se ponudi, izkoristim priložnost

Ty napisal/-a:A kod pozna kakšno plesno šolo,kjer se učijo vse vrste plesa...ter da je to združeno v en tečaj ?
~NIA~ napisal/-a:^^ ja midva sva šla na tečaj in je biu itak tok trd da sm komi čakala da je blo konc.. nč si ni zapomnu, mim ritm, trd je biu ceu.. skratka..
*Lally* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ ja midva sva šla na tečaj in je biu itak tok trd da sm komi čakala da je blo konc.. nč si ni zapomnu, mim ritm, trd je biu ceu.. skratka..Bom še mal počakal z najinim tečajem pa ga bom rajš večkrat napila.. (sicer pa mogoče pomaga, da naju prijavim na tečaj in da vsakič 2 ure prej 2 takratka rukne)
obliterator napisal/-a:*Lally* napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ ja midva sva šla na tečaj in je biu itak tok trd da sm komi čakala da je blo konc.. nč si ni zapomnu, mim ritm, trd je biu ceu.. skratka..Bom še mal počakal z najinim tečajem pa ga bom rajš večkrat napila.. (sicer pa mogoče pomaga, da naju prijavim na tečaj in da vsakič 2 ure prej 2 takratka rukne)
Mogoče bi bilo namesto da se vpisujete na razne tečaje, svojega ljubega peljale v kakšne bare kjer plešejo? Torej ga pelješ v en bar na pijačo in "čisto" po naključju imajo tam kakšen začetniški tečajček za salso ali tango...
In mu bo mogoče lažje pristopiti do plesa pa še lahek dostop do pijače za pogum