Čestitam chiqqa za opravljen društveni izpit

No, jaz sem pa zdaj 2 tedna novopečena voznica (oz. 2 tedna in 1 dan

). Prvo sem misla, da bom mela ful probleme s prehodom iz dizla na bencinarja in sem doma celo paniko gnala češ, da hočem it najprej na en parking in sem tam malo vozit okrog in vadit speljevanje, in kaj se je na koncu zgodilo? Z atijem prideva na parking, se menjava, js cela živčna in rečem: "Ne se jezit, ker mi bo zihr crknu", hočem speljat in mi v prvo rata

Js sm bla čist presenečena (pozitivno seveda). Je pa po moje point tudi v tem, da se naučiš sklopko zadržat, ker js sem v AŠ dostikrat sklopko kr spustila, ampak tam je sam zacukal in si se potem naprej odpeljal, na našem avtu se pa pred kakšnimi 3 mesci sploh nisva s sklopko zaštekale

Pač, sem jo spustila in si nisem pustila v glavo vbit, da jo naj zadržim. Pol mi je pa kr "iznenada" to postalo jasno

Tak da, js mislim, da če ne boste sklopke kr tak spuščale, vas nima bit kej strah (mislim, da je red rose spraševala glede tega prehoda).
Je pa ful fajn, ko bilokam gremo, zdaj vedno jaz vozim, pa v MB se sama vozim...ampak opažam, da so na cesti dejanski nekateri čisti idioti

(eni ne poznajo luči, smekoraza, bremze...se človek kr mal ogroženga počuti

).