Kmetija
meni je salome uredu gih zato, kr ko ji kre nekdo na živce, to pove človeku v oobraz, vsi ostali pa so tiho, kak pa pridejo stran, pa tožijo in šinfajo... pri njej mi gre pa na živce to, da bi tud ona mogla vedet, da je tej pa tej bolje bit tiho... splooh če maš neumesne... takrat ko je rekla za marjana, da če ma k*** potetoviranega, pa tak vemo kak je v glavi... alo ti si si ga odrezo, ka pa tej tebi v glavi štima????
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Še en teden bo ostala notri (lahko tudi več).Sotekmovalci so že nestrpni in komaj čakajo,da odide.Mislim,da je ne čaka nič kaj lepa prihodnost,med njimi.
Sicer se mi pa ne zdi ravno najbolj pošteno,da se je fizično pomerila z La Toyo,kot ženska z žensko.Vem,da je dvoboj izbrala slednja,ampak še vseeno,Salome fitično niti ne zgleda,niti ni ženska.
Sicer se mi pa ne zdi ravno najbolj pošteno,da se je fizično pomerila z La Toyo,kot ženska z žensko.Vem,da je dvoboj izbrala slednja,ampak še vseeno,Salome fitično niti ne zgleda,niti ni ženska.
Jst sploh ne morem verjet da je ženska (La Toya) tok neumna! Hvala Bogu da je šla vn, ker sm kr šaltala odajo ko je ona govorila! Sm prov vesela da gledam prek neta Kmetijo , in lahko gledam v odaji kar čem!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Se strinjam z Liefde.. Ne vem, a se ženska dela tako neumno ali je lahko nekdo dejansko tako glup? Pa danes, ko se je kregala z Likovičevo.. Niti nima spoštovanja, da gre starejši ženski rečt, če se pomeri z njo v plesu ob drogu? Drugače pa se mi zdi ena navadna primitivka, se vidi da nima verjetn končane nobene šole - tale punca danes ji je hotela dati roko po dvoboju pa se je La Toya obrnila stran, toliko o njenem osnovnem bontonu
Danes med pogovorom je pa celo oddajo gledala nekam stran, a to stoposto nekam na ekran kjer je sebe vidla? Ko je res tok lepa, ja
Navijam pa za Salome, nekako zaradi tega ker je res najbolj poštena.. Res ima oster jezik in ne špara z besedami, ampak vsaj pove po resnici in ni potuhnjena kot nekateri, ki se skrivajo za sencami glavnih "favoritov" za zmago..

Danes med pogovorom je pa celo oddajo gledala nekam stran, a to stoposto nekam na ekran kjer je sebe vidla? Ko je res tok lepa, ja

Navijam pa za Salome, nekako zaradi tega ker je res najbolj poštena.. Res ima oster jezik in ne špara z besedami, ampak vsaj pove po resnici in ni potuhnjena kot nekateri, ki se skrivajo za sencami glavnih "favoritov" za zmago..

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Salome na žalost ne bo zmagala, v finalu bo Maja P. in še nekdo (ne vem kdo). Men je bla Latoya najbl smešna, ko ni hotla povedat kako ji je pravo ime, pa tm glumila kao neko zvezdo-kao ona bo odgovarjala samo na vprašanja, na katera bo ona hotla
...joj joj joj. Jap, sebe je gledala v ekranu, zato je skoz v stran gledala, ker ona je bomba - no vsaj misli da je
...najbolj se mi je pa zagabla s tem, ko se je obrnla stran, ko ji je sotekmovalka dala roko, in to dvakrat! Čist prov ji je, da jo je ugnala!
Ma Artur je pa en bogi pozornosti lačen možakar
.

Sam tale La Toya pa tud zna dobr vlečt
Sem včeraj pol po Kmetiji gledala na internetu, ko je bila v spovednici.. in so jo vprašali na katerih plastičnih operacijah je že bla.. je rekla, da samo joški.. Pa jaz ne verjamem, ker ima ogabne ustnice, kot ena patka zgleda
evva malo si se zmotila glede finala.. je pa res da bo Maja P. prišla dost daleč

Sem včeraj pol po Kmetiji gledala na internetu, ko je bila v spovednici.. in so jo vprašali na katerih plastičnih operacijah je že bla.. je rekla, da samo joški.. Pa jaz ne verjamem, ker ima ogabne ustnice, kot ena patka zgleda

evva malo si se zmotila glede finala.. je pa res da bo Maja P. prišla dost daleč

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.