Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Lol, ti pa živiš v enem pravljičnem svetu, kajneda? :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

kaj horus, jz, ali pa kr oba? :D
sam da si ti na realnih tleh :)
sej sam pravim da bi bilo lepo kej takega, če bi se dalo uresničiti...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne, ti trdiš, da so 3 možnosti dovolj, da najdeš ustreznega partnerja. To je ravno tako debilna izjava kot tisto, da je potrebno sprobat vsaj 20 tičev, preden se ustališ. Samo da je debilnost diametralno nasprotna.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

jullia_ napisal/-a:Ne, ti trdiš, da so 3 možnosti dovolj, da najdeš ustreznega partnerja. To je ravno tako debilna izjava kot tisto, da je potrebno sprobat vsaj 20 tičev, preden se ustališ. Samo da je debilnost diametralno nasprotna.

tebi se to zdi debilno, meni ne(pa verjetno ne samo meni)! tak da, prenehaj skos skakat ob vsaki priložnost v mene in obsojati moje mnenje, forum je debata, ki naj bi potekala brez obsojanja naših prepričanj, vsak pove svoje mnenje... če pa tega nisi sposobna, potem je najboljše da se nehaš udeleževat debat, obnašaš se precej otročje za moj okus...lp
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

čuftika, ti pa očitno verjameš, da je za vse na svetu možno uvest pravilo, neko zatrdno teorijo, po kateri bi se moglo živet. pa to ni prva tema, v kateri sem to opazla.
probaj na spolnost gledat malo bolj sproščeno, brez nekih utesnjujočih pravil in zakonov, ampak bolj v smislu, da delaš nekaj, ker ti je všeč in ker tako čutiš. prav tako bi blo fajn, da začneš gledat na ljudi kot na različne individuume z različnimi osebnostmi, željami in potrebami, ne pa kot na brezosebne figure, ki delujejo po določenih nastavitvah.

pa ne jemat tega zdaj strogo osebno, ampak iz tvojih postov te pač tako dojemam.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Horus napisal/-a:julia_, kolikor jaz poznam zenske, se vecina najprej "zgoni" s kupom "klosarjev" (kot jih lepo poimenuje moj best frend xD) potem pa se ustali s prvim dobrim tipom, ki pride mimo, tako da ne vem, ocitno bi ob strozjih kriterijih ze 1 priloznost bila dovolj?

hahah :rofl: tole pa res zna u marsikaterem primeru drzat :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Horus napisal/-a:julia_, kolikor jaz poznam zenske, se vecina najprej "zgoni" s kupom "klosarjev" (kot jih lepo poimenuje moj best frend xD) potem pa se ustali s prvim dobrim tipom, ki pride mimo, tako da ne vem, ocitno bi ob strozjih kriterijih ze 1 priloznost bila dovolj?

Jaz pa čisto resno ne poznam nobene takšne ženske. Niti ne tipov, ki bi samo popivali, se kurbali naokrog in si ne bi znali sami oblek kupovat, kot berem tu na forumu. Res ne vem, v kakšnih krogih se eni gibljete.
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 2 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

rachka_ napisal/-a:čuftika, ti pa očitno verjameš, da je za vse na svetu možno uvest pravilo, neko zatrdno teorijo, po kateri bi se moglo živet. pa to ni prva tema, v kateri sem to opazla.
probaj na spolnost gledat malo bolj sproščeno, brez nekih utesnjujočih pravil in zakonov, ampak bolj v smislu, da delaš nekaj, ker ti je všeč in ker tako čutiš. prav tako bi blo fajn, da začneš gledat na ljudi kot na različne individuume z različnimi osebnostmi, željami in potrebami, ne pa kot na brezosebne figure, ki delujejo po določenih nastavitvah.

pa ne jemat tega zdaj strogo osebno, ampak iz tvojih postov te pač tako dojemam.

:)
meni je samo predlog od Horusa bil všeč! Sama ne živim po nobenih teorijah, pravilih ali po ne vem čemu, živim kot mi paše, delam kar mi ustreza...ampak to zej tema...
Na spolnost gledam sproščeno, zej če je za nekatere sproščenost da daš skozi ogormno cifro partnerjev, s tem se ne strinjam, ampak vam dam rav, v smislu vsak počne kar mu paše...Kar se tiče drugih tem v katere sem pisala, skupno jim je samo to da ne podpiram kurbanja okoli :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

čuftika napisal/-a:fajn bi bilo da bi se nekak moške vzpodbujalo da se gredo obrezat (mogoče kako predavanje v srednji šoli ali kaj podobnega), bi se možnost prenosa bolezni, kot sam praviš, res zmanjšala.

To počnejo v ZDA. Tam večino belih fantkov po porodu obrežejo.

Odstranitev kožice bistveno spremeni občutljivost penisa na način, ki lastniku penisa lahko je ali pa ni všeč. Ker kožice ni več, se poveča trenje vzdolž penisa, kar pomaga ohranjati erekcijo. Vendar pa penis hkrati izgubi skoraj vso občutljivost glavice. Ko ga daš noter, ni več občutka ekstaze.

Meni sta povečano trenje in boljša higiena vredni izgubljene občutljivosti. Ni pa za vsakega isto. Menim, da mora pluse in minuse vsak sam pretehtati.

čuftika napisal/-a:tut jz bi prepovedala sex, tam do 20 leta,

Po eni strani praviš, da naj se vsak obnaša kot mu paše, dokler sprejema odgovornost za svoja dejanja, po drugi strani daješ pa take izjave.

Vesolje je neizmerno veliko in polno bitij, ki se ne obnašajo po tvojih standardih. Ne samo, da sveta iz praktičnih razlogov ne moreš nadzorovati - ker je prevelik - temveč ga tudi če bi mogla, ne smeš. Ker premalo veš. Ker ne čutiš, kar drugi ljudje čutijo. Ker je nehumano se odločati za njih, jih omejevati in jim kvariti življenja, samo zato, da bo zadoščeno neki statistični preferenci.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Do 20 leta prepovedat seks? Malo smešno. Ljudje pač spolno dozorimo pred 20 letom in seveda, če komu ne odgovarja menjati partnerjev mu seveda to ni treba. Bi bilo pa malo nenavadno,da bi poslušal nekomu usiliti koliko spolnih partnerjev lahko ima. Sploh pa ko sm mela jst 13 let sem o kontracepciji vedela dovolj, da sedaj nimam nobene spolne bolezni. Sploh me do enega 18 leta noben ni poskušal prepričati, da bi seksala brez kondoma-zanimivo pa, da očitno po vašem famoznem 20 letu najdem(o) s prijateljicami (ko se o tem pogovarjamo) vedno več takih, ki bi ga neodgovorno radi vtaknli kamorkoli brez zaščite-tolko o pametni presoji.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Horus napisal/-a:Ok, let me rephrase that. Kolikor poznam zenske, najprej vecina da skozi veliko tipov, na katerih izbor kasneje v zivljenju v najboljsem primeru niso ponosne, nato pa se ustali s prvim, na katerega izbor ostanejo ponosne, ki pride mimo.

Nekatere prvi del sicer preskocijo, ampak v obeh primerih bi 3 bili cisto zadosti.

Sicer pa sem komplet to o "stevilcnem nepretiravanju" zacel kot (enako retardirano) metodo za preprecevanje bolezni kot je masovno obrezovanje :P

Brez skrbi da nisem dobesedno vzela tistega o fukarjenju s klošarji :)
Ampak še vedno pa poznam zelo malo žensk, ki bi res na veliko menjale spolne partnerje. Večina mojih kolegic že par let tiči v resni zvezi. Tukaj sicer dopuščam možnost, da si kdaj privoščijo še kaj zraven, ker si nismo tako blizu, da bi mi šle to razlagat, ampak dvomim.
Hkrati je pa med njimi zelo malo takih, ki bi bile še vedno pri številki 1, pa so v zgodnjih dvajsetih.

Zdi se mi naravnost arogantno postavit tako drzno trditev, kot je ta, da ima vsak 3 poskuse pri iskanju partnerja dovolj, sploh pri cca. 20ih letih, ker je že samo na podlagi gole statistike jasno, da bo večina teh punc, ki so sedaj glasne, da je njihova cifra 1, s sedanjim tipom nehala. In potem bodo imele tudi one samo še dva poskusa.
In verjetno se bo zgodba še enkrat ponovila, potem bodo pa počasi nehale razmišljat kot novodobni fašisti in dopustile možnost, da v življenju ne gre vse po pravilih, ki si jih zastaviš.
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
IceIce
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a IceIce »

..
Zadnjič spremenil IceIce, dne 08. Apr. 2011 2:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori