Likalniki za lase
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
_TheCosmoGirl_ napisal/-a:Js sm pa zdej prsla iz trgovine z novim likalnikom:
http://www.remingtonhaircare.com/Profes ... 9950.shtml
Upam d bo kul ... Koncno so se mi uresnicle sanje d sm zamenjala tistga Babylissa =)
tegale mam pa tut jst, sm ga dobla za darilo

žal pa ne morm dat relevantne ocene, ker je to moj prvi likalnik. ma, zlika dobr, čeprov likam na najnižji temperaturi

- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
Pred kakimi 2 tedni se mi je pokvaril Remingtonov likalnik in sem šla v trgovino in kupla (nevem kaj mi je takrat bilo
) Babyliss.Omg, kot da ne bi imela zlikanih las, res popolnoma nič ne zravna.Katastrofa od likalnika.Pa sploh ni tolk poceni, 30€.
In pol sem se razjezila in šla spet v trgovino in si kupla Philipsov Salon straight sonic.Bil je 50€ in tolk lepo zlika lase da ne moreš verjet, še celo boljš kot Remingtonov, sam enkrat potegneš pa so že gladki.Res sem ful zadovoljna.

In pol sem se razjezila in šla spet v trgovino in si kupla Philipsov Salon straight sonic.Bil je 50€ in tolk lepo zlika lase da ne moreš verjet, še celo boljš kot Remingtonov, sam enkrat potegneš pa so že gladki.Res sem ful zadovoljna.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- *zverinica*
- Kofetarica
bom kar tu vprašala, ker nisem našla teme o kodralnikih..torej rada bi si kupila kodralnik, z njimi nimam izkušenj, tak da bi prosla če mi lahko kera ki ve o tem več lahko pomagala...v glavnem nebi si to delala skos, ampak te pa te, za posebne priložnosti, tak da ne rabi biti neki ful kvaliteten, pa da je cenovno ugoden...kakšna priporočila?

- *daddy's girl*
- Komunikatorka