ne to ni bla zmota ce v 5ih postih oporeka vsem ki ji poskusajo dopovedat da ne razume kaj je obseg, do takrat bi ze zdavnaj spregledala zmoto. lahko bi bla hvalezna da ji koncno pojasnimo kaj je obseg?
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
luncca napisal/-a:^^a ti bereš isto temo k js? kje se je kdo kregu, da ne ve kaj je obseg? Jao se mate nekateri veselje kregat
a ti beres isto temo?! preberi si predzadnji dve strani
ma itak katerakol napise kok dolgega ma njen dragi, ji potem vsi oporekajo da se laze itd. tako da sem noter lahko pisejo samo tiste katerih dragi imajo podpovrecne.
izvolite
No naj povem, da moški pa le imajo take vlke. Če vprašaš majo vse vlke in vse majo rade če je obseg in dolžina nad 16 Mi s tamalimi pa smo bol tak hehehe
cvetko napisal/-a:No naj povem, da moški pa le imajo take vlke. Če vprašaš majo vse vlke in vse majo rade če je obseg in dolžina nad 16 Mi s tamalimi pa smo bol tak hehehe
marsikateri punci se velik tic zdi fajn, ko pa proba pa vidi da zna to zelo bolet! mene je ful, i do not wanna do it again
Men je pa najbolj zanimiv v tej temi to, da vse celo veste kolk majo dolge...kaj mate to v postli pri sebi ravnilo in jih merite al kako?
Ker js mam fanta že 5 let pa mi nikol padlo na pamet mu ga it mert...res nevem kaj ma to smisla, če se mava fajn v postli je cm gor al pa dol totalno nepomemben.
Al vam to fantje povejo? in vi jim celo verjamete da majo po 20 cm?
cvetko napisal/-a:No naj povem, da moški pa le imajo take vlke. Če vprašaš majo vse vlke in vse majo rade če je obseg in dolžina nad 16 Mi s tamalimi pa smo bol tak hehehe
marsikateri punci se velik tic zdi fajn, ko pa proba pa vidi da zna to zelo bolet! mene je ful, i do not wanna do it again
juhu naj povem da imam punco in sma skupaj že 4 leta . Super vse, samo debata je zanimiva
Meril pa sem si ga sam že dolgo nazaj, potem pa še enkrat pred kratkim s firbca tak da ...
joj men je pa to tok nepomembno, mislm že tko me včasih pr določenih pozah boli, pa ma moj tip čist normalnga, kaj šele da bi meu neko ogromno mrcino...po moje bi kr pobegnla