Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

to je moje mnenje jullia_
ni nobenega vira, nikjer to nisem prebrala, samo po neki logiki je pač večja verjetnost kej fasat na ta način, kot če imaš enega partnerja.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

In če je tisti edini partner okužen (ni nujno da to sploh ve - al pa da ne pove tebi), oni trije v "orgiji" so pa clean? :D

Men je sicer še vedno bolje ena na ena. :cool:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

renatka_ napisal/-a:In če je tisti edini partner okužen (ni nujno da to sploh ve - al pa da ne pove tebi), oni trije v "orgiji" so pa clean? :D

Men je sicer še vedno bolje ena na ena. :cool:

ja potem imaš pač smolo...Tak je, eni menjavajo partnerje, pa jim nič ni, eni pa od prvega fašejo SPB. pravice tukaj ni :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

čuftika napisal/-a:to je moje mnenje jullia_
ni nobenega vira, nikjer to nisem prebrala, samo po neki logiki je pač večja verjetnost kej fasat na ta način, kot če imaš enega partnerja.

Potem pa tega ne prodajaj kot neko statistično dejstvo.

Kolikor ima Alwaleed že ekstremne poglede na ljubezen in seks in se nekako ne morem pripravit do tega, da bi se z njim strinjala, mu je pa treba priznat, da čisto vse svoje teze podpre z argumenti.
Če mu že nasprotuješ, poskusi narest isto, ne se pa kar nekaj izmišljevat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

jullia_ napisal/-a:
čuftika napisal/-a:to je moje mnenje jullia_

Potem pa tega ne prodajaj kot neko statistično dejstvo.

Kolikor ima Alwaleed že ekstremne poglede na ljubezen in seks in se nekako ne morem pripravit do tega, da bi se z njim strinjala, mu je pa treba priznat, da čisto vse svoje teze podpre z argumenti.
Če mu že nasprotuješ, poskusi narest isto, ne se pa kar nekaj izmišljevat.

glej nič se ne izmišljujem, pač zagovarjam kar sem zgoraj napisala, to je moje mnenje glede verjetnosti da
se okužiš s SPB, če pa komu ni včeš, sorry, ni treba brat oz. upoštevat. Vsak ima pravico povedati kaj si misli brez tega da bi mu nekdo drug solil pamet da se izmišljuje. In nism rekla da je to statistično dejstvo, od kod take jemlješ? dej preberi malo boljše kar piše, ne pa brat kar si želiš da bi pisalo.
Pa dost o tem, ker je že OT.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

čuftika napisal/-a:Če bi večina poskusila biti v resnih razmerjih, cifra mi je tam do 5, je še nekak sprejemljiva, potem bi bilo manj okužb s HPV :)

Ne, saj to ti hočem povedati. HPV je tako pogost, da je že tako majhno število partnerjev povsem dovolj, da ga stakneš. To so pokazale raziskave, kjer so opazovali, kako pogosta je prisotnost HPV glede na to, koliko je kdo imel spolnih partnerjev.

Riskantna oblika HPV, ki povzroča raka, je ob vsakem času prisotna v približno 15% žensk. Če je procent pri moških podoben, potem je dovolj, da seksaš s štirimi, pa je verjetnost 50%, da ga imaš.

To so lahko povsem resna razmerja, v katerih nihče ni varal.

čuftika napisal/-a:Poznam sicer en par oba sta si bila prva, skupaj sta že dolgo, imata punčko, sta srečna in ne pogrešata nobenih avantur niti preizkušanja drugih partnerjev.

To se sliši super. Ampak večina nima te sreče, da bi v prvo spoznali pravo ali pravega. Večinoma rabimo izkušnje, da sploh ugotovimo, kaj želimo.

In, iskreno rečeno: meni se zdi sproščen in odprt odnos do seksa bolj zdrav, kot pa to, da se celo življenje izogibaš HPV. Res je, da v določenem odstotku primerov povzroča komplikacije. Ampak zatreti svoje spolno življenje, da se izogneš HPV, je približno tako, kot celo življenje ostajati v stanovanju in ne hoditi niti v službo, niti v trgovino, niti na sprehode, zato da ne bi slučajno dobil gripe.

Je že v redu, če marsikomu tako paše. Samo ne se zgražat nad tistimi, ki jim ne.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Nisem za v troje
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Horus napisal/-a:To pomeni, da je lahk v orgiji 100 ljudi, pa ce bo imelo vseh 50 tipov kondome gor, je moznost okuzbe manjsa, kot ce ti sexas z enim tipom brez kondoma, pa je ta tip v svoji zgodovini ze sexal z drugo brez kondoma.

Mmm, tega ne trdim. Če živiš pestro spolno življenje, se je že dobro vsaj vsako leto hodit testirat. Tudi s kondomi lahko stakneš klamidijo ali gonorejo. To se sicer zlahka pozdravi, ampak če ni simptomov, ne veš, da imaš.

Pri HPV so pa res opazili, da kondomi uspešno ovirajo širjenje tistih različic, ki povzročajo raka. Kaže, da s kondomom virus težje pride do materničnega vratu.

Ampak ne, definitivno ne bi rekel, da so orgije nekaj, kjer se boš s kondomi zagotovo izognil vsem nevšečnostim. Glede na to, kaj hočeš od orgije imet, so različni pristopi, kako minimizirat tveganje in maksimizirat užitek. Ampak če hočeš res doseči oboje, potem že moraš malo vedeti, kaj delaš.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Alwaleed napisal/-a:
čuftika napisal/-a:Če bi večina poskusila biti v resnih razmerjih, cifra mi je tam do 5, je še nekak sprejemljiva, potem bi bilo manj okužb s HPV :)

Ne, saj to ti hočem povedati. HPV je tako pogost, da je že tako majhno število partnerjev povsem dovolj, da ga stakneš. To so pokazale raziskave, kjer so opazovali, kako pogosta je prisotnost HPV glede na to, koliko je kdo imel spolnih partnerjev.

Riskantna oblika HPV, ki povzroča raka, je ob vsakem času prisotna v približno 15% žensk. Če je procent pri moških podoben, potem je dovolj, da seksaš s štirimi, pa je verjetnost 50%, da ga imaš.

To so lahko povsem resna razmerja, v katerih nihče ni varal.

čuftika napisal/-a:Poznam sicer en par oba sta si bila prva, skupaj sta že dolgo, imata punčko, sta srečna in ne pogrešata nobenih avantur niti preizkušanja drugih partnerjev.

To se sliši super. Ampak večina nima te sreče, da bi v prvo spoznali pravo ali pravega. Večinoma rabimo izkušnje, da sploh ugotovimo, kaj želimo.

In, iskreno rečeno: meni se zdi sproščen in odprt odnos do seksa bolj zdrav, kot pa to, da se celo življenje izogibaš HPV. Res je, da v določenem odstotku primerov povzroča komplikacije. Ampak zatreti svoje spolno življenje, da se izogneš HPV, je približno tako, kot celo življenje ostajati v stanovanju in ne hoditi niti v službo, niti v trgovino, niti na sprehode, zato da ne bi slučajno dobil gripe.

Je že v redu, če marsikomu tako paše. Samo ne se zgražat nad tistimi, ki jim ne.

Moški prnašajo HPV, tak da dvomim da je sam 15% moških okuženih tak kot pri ženskah, pa če prav razumem je tam eden velik ČE, se pravi da ti to predpostavljaš....

Saj je sproščen in odprt odnos do sexa čist fajn, dokler poskrbiš za svoje zdravje:) Pa še nekaj, tipe HPV ne prizadene glih, moški ga prenašajo, pri ženskah pa se zna razviti v rizično skupino in pokazati PAP test (z različnimi ciframi glede na nevarnost) Največkrat sledi odščip materičnega vratu in posegi, ki so jih punce opisovale v temi o PAP -testu. Tak da oprosti, moški nimate ravno veliko problemov s tem, ženske pa, saj poseg ni tako nedolžen, po njem ženska krvavi več dni, bolečina je tut prisotna, ni nujno da ne bo treba poseg ponoviti, mislim da se dela pod lokalno anestezijo...Podrobnosti ravno ne vem, ker ga nisem mela, sem pa ziher da zadeva za ženske ni nič kaj prijetna, plus obstaja nevarnost prezgodnjega poroda... Tak da tipom se fučka, po domače povedano, sej bi se tut meni če bi bila tip :D
In ne zgražam se jz nad ničemer, niti koga obsojam, vsak naj počne kar mu paše in živi po svoje, saj na koncu vsak trpi morebitne posledice svojih dejanja...
Ursii
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Ursii »

khm.. dvomim. :o
“Sometimes you have to be a bitch to get things done.”
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čuftika napisal/-a:Moški prnašajo HPV, tak da dvomim da je sam 15% moških okuženih tak kot pri ženskah, pa če prav razumem je tam eden velik ČE, se pravi da ti to predpostavljaš....

Žal za moške ni testa. Lahko je okuženih moških manj kot žensk, več kot žensk...

čuftika napisal/-a:Največkrat sledi odščip materičnega vratu in posegi, ki so jih punce opisovale v temi o PAP -testu.

Res je.

čuftika napisal/-a:Tak da tipom se fučka, po domače povedano, sej bi se tut meni če bi bila tip :D

Mogoče se kakšnim drugim tipom fučka, ampak tole je en od razlogov, zakaj sem obrezan. Vse kaže, da se pri moških večina nesnage, tudi HPV, najraje zaredi pod kožico. Obrezanje možnosti prenosa bolezni vsaj malo zmanjša (čeprav eliminira jih gotovo ne).

Seveda mi je še kako mar, kakšen dolgoročni vpliv lahko ima spolni odnos z mano na mojo partnerko. Problem je v tem, da moški tu ne more dosti narediti.

Pri klamidiji je podobno - ženske imajo lahko zaradi nje težave, medtem ko moški nimajo simptomov. Ampak za to se da vsaj testirati. In to počnem. Poznam dosti drugih, ki tudi se.

Seveda pa verjamem, da je še več takih, ki jim dol visi in/ali o tem nič ne vedo - pri obeh spolih. :?

čuftika napisal/-a:In ne zgražam se jz nad ničemer, niti koga obsojam, vsak naj počne kar mu paše in živi po svoje, saj na koncu vsak trpi morebitne posledice svojih dejanja...

Res je, se strinjam.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Alwaleed napisal/-a:
čuftika napisal/-a:Tak da tipom se fučka, po domače povedano, sej bi se tut meni če bi bila tip :D

Mogoče se kakšnim drugim tipom fučka, ampak tole je en od razlogov, zakaj sem obrezan. Vse kaže, da se pri moških večina nesnage, tudi HPV, najraje zaredi pod kožico. Obrezanje možnosti prenosa bolezni vsaj malo zmanjša (čeprav eliminira jih gotovo ne).

si me pozitivno presenetil, morm priznat:) :respekt:
fajn bi bilo da bi se nekak moške vzpodbujalo da se gredo obrezat (mogoče kako predavanje v srednji šoli ali kaj podobnega), bi se možnost prenosa bolezni, kot sam praviš, res zmanjšala.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Horus napisal/-a:Dejmo zacet se gibanje prot zenski promiskuitetnosti, ker zvisuje tveganje za AIDS, ki pa prizadane moske prej kot zenske in pri katerem so zenske pogosteje "le prenasalke" veliko dalj casa, kot moski. Torej, vsaki zenski se prepove sex do 21 leta, under the pain of a chastity belt do poroke. Po 21 letu pa imajo 3 moznosti, da najdejo pravega. Garantiram, da bo okuzenih veliko manj :P

Okuženih bi bilo v tem primeru bistveno manj, se čisto strinjam.
Problem je da se večina žensk začne dol devat pri 13-ih. oz. se opravičujem, to niso ženske, to so bolj punčke...In zamenjajo kr nekaj spolnih partnerjev v fazi odkrivanja spolnosti, pa smo tam kjer smo.
tut jz bi prepovedala sex, tam do 20 leta, cifra 21 se mi zdi čist vredu sicer, ampak bi bila težko izvedljiva...3 možnosti so čist zadosti da si najdeš ustreznega partnerja. :razz:
Odgovori