financno? torej je vsak 20-letnik ki dobi dobro sluzbo in se preseli od doma odrasel? (ker bi pac teoreticno lahko poskrbel za zeno in druzino) ali je kriterij tudi da more imeti zeno in otroke? neko ustalitev? odgovornost?
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Ko zna zase in najbližje poskrbet in je mel že par vzponov in padcev, pa se je nauču pobrat in furat dalje. Tko na finančnem, intelektualnem kot na čustvenem področju. Izkušen je odrasel.
red_rose napisal/-a:financno? torej je vsak 20-letnik ki dobi dobro sluzbo in se preseli od doma odrasel? (ker bi pac teoreticno lahko poskrbel za zeno in druzino) ali je kriterij tudi da more imeti zeno in otroke? neko ustalitev? odgovornost?
Ja, za moje pojme je 20-letnik, ki živi sam in se sam preživlja, odrasel.To, da skrbiš sam zase, že zahteva določeno stopnjo resnosti, ne gelde na to, kako neresen morda osebek deluje.
Star sem 22, imam 3 leta delovne dobe, trenutno sem zaposlen v vodstvu enega oddelka v enem izmed večjih slovenskih podjetij, sem v 3. letniku strojnega faksa, drugo leto grem študirat na FRI, vozim bmwja, počasi prenavljam hišo, z dekletom razmišljava o naraščaju, ter po svojih zmožnostih plačujem položnice babici in dedku, znam kuhat, sam naštimat pralni in pomivalni stroj, ter znam likat.
Sedaj pa ugotavljam da nisem odrasel, ker še vedno živim pri starših
Ne moremo rečt, da je to pogojeno z starostjo ker ni. Čist odvisno od posameznika in njegovih želja, ciljev in samega pogleda na življenje. Isto pa je pri ženskah. Ene/eni odrastejo prej, drugi kasneje, tretje/i nikoli.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uvodni temi. Dokler te ne zanemarja zaradi teh njegovih pijačk, pol je vse v redu. Ali drugače povedano. Dokler ni več na pijačkah kot s tabo, pol je vredu.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.